Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek wonen voor senioren of groot gezin in Bergeijk!

Deze half vrijstaande woning is in 2019 uitgebouwd tot een seniorenwoning van formaat, ideaal om levensloopbestendig en gelijkvloers te wonen. De begane grond beschikt alleen al over 104 m² gebruiksoppervlakte en dan nog een grote bovenverdieping. Wellicht is het zelfs mogelijk om de woning met twee families te bewonen. Deze comfortabele woning beschikt over een ruime woonkamer, aparte keuken, 1 ruime slaapkamer op de begane grond, 4 slaapkamers op de eerste verdieping, een luxe badkamer en toiletruimte, onderhoudsvriendelijke tuin met een fraaie terrasoverkapping en geschakelde berging.

Graag heten we je van harte welkom bij deze leuke seniorenwoning!

Vanuit de oprit bereik je de voordeur van de woning en aan de rechterzijkant de toegang naar de aanbouw.

LEVENSLOOPBESTENDIGE AANBOUW

Entree en toilet
Bij binnenkomst van de royale entree in dit gedeelte van de woning voel je direct het aangename woonklimaat, door de uitstekende isolatiewaarden, prettige wijze van verwarming (vloer) en uitstekende afwerking. De ruimte beschikt over witgoedaansluitingen en heeft door 2 loopdeuren directe verbinding met tuin en overkapt terras. In de bergkast bevindt zich de C.V. opstelling (C.V. Nefit Trendline HR 2019) en de vloerverwarmingsunit. Via de entree bereik je ook de moderne toiletruimte. De ruimte is volledig betegeld en beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje.

Slaapkamer
Verder door naar achter kom je in de ruime en heerlijk lichte slaapkamer. Deze slaapkamer is fraai afgewerkt met mooie PVC-vloer, stucwerkwanden en -plafond. Middels schuifpui tuindeuren aan de achterzijde bereik je de privacy biedende tuin waar het heerlijk toeven is!

Badkamer
Achteraan in de woning bevindt zich de ensuite-badkamer. Deze ruimte is via handige schuifdeur bereikbaar, in dezelfde stijl als de toiletruimte afgewerkt en beschikt over lichtspots. De ruimte beschikt over groot badmeubel met dubbele kraan en een ruime inloopdouche.

Het mooie is dat je de voorzijde van de woning direct kunt gebruiken en in de loop van de tijd naar eigen smaak kunt aanpakken.

Via de tuin is nog een handige en goed afgewerkte berging bereikbaar, ideaal voor het tuingereedschap.

VOORZIJDE WONING

Achter de voordeur ligt de entreehal met meterkast (recentelijk vernieuwde groepenkast), de toiletruimte met staand closet en fonteintje, toegang tot de keuken en via vaste trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een tegelvloer, witte wanden en een strak plafond.

Keuken
De dichte nette keuken is afgewerkt met een tegelvloer en strakke wanden en plafond. Daarnaast beschikt over een ruime keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en volop kastruimte. Het betreft een grote ruimte welke in verbinding staat met de woonkamer en het nieuwe gedeelte, de aanbouw aan de achterzijde.

Woonkamer
De royale doorzon-woonkamer heeft een fijne indeling en ontvangt door de grote raampartijen veel natuurlijk daglicht. De ruimte beschikt centraal over een gezellige houtkachelopstelling en is afgewerkt met een tegelvloer, en witte wanden en plafond. Aan de voorzijde kan een zithoek gecreëerd worden met uitzicht over de straat. Aan de tuinzijde heb je volop de ruimte voor een grote familie eettafel.

Via de trap bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken, zoals de vier slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers
De vier slaapkamers zijn variërend qua grootte waar bij de 2 grotere slaapkamers met grote raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning bevinden. De kamers zijn afgewerkt met vinylvloer, behangen en gestucte wanden, en schroten- en panelenplafond.

Badkamer
Verder beschikt de verdieping over een tweede badkamer. Deze ruimte is volledig betegeld en beschikt over een douche en wastafel.

Achtertuin
Loop naar buiten en verwelkom deze heerlijke tuin waar het werkelijk een genot is om in te toeven. Woorden als rust, de optimale privacy en praktische indeling beschrijven de tuin perfect. De achtertuin kenmerkt zich door een groot gazon, bestrating en siergrind.

Voortuin
De aangelegde voortuin beschikt over veel groen en een ruime oprit voor het plaatsen van meerdere auto's op eigen terrein.

- Bouwjaar 1969; aanbouw 2019
- 141 m² woonoppervlakte
- Een royaal perceel van 341 m²
- Energielabel C
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen (aanbouw met HR++ beglazing, hoofdbouw grotendeels isolerende beglazing)
- Een verrassend ruime woning met het hele woonplan op de begane grond welke geschikt is voor meerdere doeleinden
- Gunstig gelegen ten opzichte van het dorp, de voorzieningen en het centrum
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.

Zie jij jezelf hier levensloopbestendig wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 537
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 341
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 537
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 341
Tuin achter Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij