Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Projectomschrijving
Een klein buurtje in de grote nieuwbouwbuurt Zilverackers met in totaal 38 woningen in 4 verschillende woningtypen. De 38 zeer energiezuinige woningen zijn ontwikkeld in opdracht van een bewonerscollectief (CPO = Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Alle woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping en zijn daardoor toekomstbestendig. De woningen zijn gesitueerd rondom groene hofjes. Samen delen zij onder andere een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Woongemeenschap Zilverhof
Toekomstige bewoners hechten aan privacy en vrijheid, maar zij kiezen bewust voor een woonvorm waar zij hun buren kennen, waar zij elkaar ontmoeten op het hof, in de tuin of gezamenlijke ontmoetingsruimte. Zij willen een veilige, prettige en zorgzame woonomgeving realiseren en waar nodig elkaar als goede buren helpen. Toekomstige eigenaren zijn voor 1/38e deel eigenaar van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met aangrenzend terras, gemeenschappelijke tuin en twee parkeerhoven. Dit is opgenomen in genoemde prijs van de woningen.
Het project is geschikt voor 50-plussers, maar ook gezinnen of jongere huishoudens die samen met buren voorzieningen willen delen en zich thuis voelen bij de woonvisie zijn welkom.
Momenteel zijn er nog slechts 4 woningen beschikbaar.

Bouwnummer 24 is een vrijstaande woning met vrijstaande berging gelegen op een royaal hoekperceel van maar liefst 464 m2.

Royale entree met trapopgang naar eerste verdieping, toilet en meterkast. Vanuit de entree bereik je de riante tuingerichte woonkamer met aansluitend een open keuken. De (woon)keuken is aan de voorzijde van de woning uitgevoerd en heeft 2 raampartijen voor het nodige lichtinval. De tuingerichte woonkamer is aan de achterzijde van de woning, over de gehele breedte gesitueerd en middels openslaande tuindeuren of de schuifpui bereik je privé tuin.
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de gang (tussenportaal) en de berging met onder andere de witgoedaansluiting. Vanuit de gang bereik je de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is zeer ruim te noemen en is in basis uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en toilet. Optioneel kan er gekozen worden voor een ligbad.

Middels vaste trap bereik je de ruime overloop van de eerste verdieping met aansluitend 2 royale slaapkamers, onbenoemde ruimte en een separate technische ruimte. De technische installatie zal in de technische ruimte gepositioneerd worden.

Je privétuin is gelegen op het zuidoosten en uitgevoerd met een houten buitenberging.

-Wonen met buren die er voor elkaar willen zijn als dat nodig is en die het samen gezellig hebben.
-Samen eigenaar van het Zilverhuis. Een plek voor ontmoeting, beschikbaar voor door een of meer bewoners georganiseerde activiteiten zoals samen eten, samen voetbal kijken, bridge, quilten, yoga en wat bewoners verder nog willen organiseren.
-Tevens is een atelier, kleine vergaderruimte, klusruimte beschikbaar voor bewoners in het Zilverhuis.
-De prijs van de gemeenschappelijke voorzieningen is opgenomen in de VON-prijs van de woningen. De bewoners van de 38 woningen zijn gezamenlijk eigenaar verenigd in een vereniging van Mandeligheid. Zij maken samen afspraken over gebruik, beheer en inrichting.
-Een kans voor mensen met groene vingers om mee te werken in de gezamenlijke moestuin en hoftuinen. (Geen verplichting).
-Dichtbij Veldhoven Dorp en op fietsafstand van Eindhoven.
-Een veiliggestelde toekomst door toekomstbestendig te bouwen. Woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en zijn drempelvrij.
-Woningen liggen rondom 3 hofjes; ieder met een eigen sfeer.
-Energiezuinig met onder andere een warmtepomp met bodemlus, zonnepanelen, Warmte Terug Win-installatie, triple (HR+++) beglazing en vloerverwarming. De warmtepomp kan naast verwarmen de woning ook passief koelen.
-Woningen liggen aan een autovrij erf in een autoluwe omgeving. Laadpaal aanwezig op parkeerterrein.
-Hoogwaardige dorpse en eigentijdse architectuur met oog voor detail.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 627
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 464
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 627
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 464
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars

Wooninfluencers

Laden..