Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Levensloopbestendige woning met ruimte voor beroep en/of bedrijf aan huis en gastenverblijf!

Vrijstaand wonen, gelijkvloers, riante tuin, landelijke ligging, zomaar wat woorden waarvan de inhoud overeenkomt met hetgeen wat dit huis onder andere te bieden heeft.

Het huis staat op een grote kavel eigen grond van 996 vierkante meter met een achtertuin welke grenst aan agrarisch, landelijk, gebied. Net achter de woning staat een garage voor de stalling van auto of andere spullen en voorzien van electrische deur. Voor de garage is een lange inrit waar je met gemak meerdere auto’s kunt parkeren.

In de woning vind je alle voorzieningen gelijkvloers. Via de hal met meterkast en toilet kom je in de straatgerichte woonkamer met airconditioning (eveneens te gebruiken voor verwarming). De keuken is modern, uitgebreid en voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Via de woonkamer kun je naar de voormalige slaapkamer waar nu een wellnessruimte/sauna is gerealiseerd. Aangrenzend bevindt zich de badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en wastafel. Het tweede deel van de badkamer biedt plaats voor de wasmachine en droger. Vanuit de wellness ruimte kun je naar de serre. Sauna en jacuzzi blijven eveneens achter.

De aangebouwde platte vleugel aan de woning biedt ruimte voor hobby of werk, CV ruimte met CV ketel uit 2018. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor een beroep en/of bedrijf aan huis. In dit deel vind je ook het gastenverblijf met slaapkamer, badkamer met wastafel, toilet en douche. Vervolgens de keuken met keukenblok. Aangrenzend de woonkamer met een weids uitzicht op de achtertuin en daar achter gelegen weilanden.

De verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich bergruimte en de mogelijkheid om te slapen of te werken. Het huis is recent volledig geschilderd, in 2022 en 2023 voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas en zonwering. Er zijn verdeeld over 2018 en 2023 repectievelijk 16 en 10 zonnepanelen aangebracht. De achter gelegen woonkamer en slaapkamer beschikken over airconditioning eveneens van recente datum. De CV ketel voor het gastenverblijf dateert van 2015. Uitvoerige informatie is beschikbaar op poelweg23a.nl.

Kortom een fijne woning waar de afgelopen jaren vele zaken zijn vernieuwd of aangebracht. We nodigen je graag uit de woning te komen bezichtigen. Bel of mail voor een afspraak of maak gebruik van de “maak een afspraak knop”. Neem bij de bezichtiging je eigen NVM aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 946

Overige

Perceel oppervlakte 996

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 946

Overige

Perceel oppervlakte 996

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN