Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Energieneutraal wonen in een royaal woonhuis (2023), welk van alle luxe en comfort is voorzien. In dit huis is werkelijk op niets bezuinigd! De woning is gelegen op ’t Erf van Burg waar u tevens mede-eigenaar bent van het collectieve woonlandschap én het voedselbos.

De woning is vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd, aardgasvrij en hiermee goed voorbereid op de toekomst. Een heerlijke plek waar u bewust kunt genieten van het (buiten)leven. Deze mooie en duurzame woning beschikt over een energielabel A++++! 








Indeling: Royale (verlengde) hal/entree met toilet, trapopgang en meterkast welke tevens is voorzien van een waterontharder.

De living is tuingericht (op het westen), met optimaal rendement van middag én avondzon. Op de begane grond ligt Belgisch leisteen (handmatig getrommeld), waarónder vloerverwarming. Via de twee grote open slaande deuren komt u op het royale terras. De fraaie (en praktische) tegels liggen uiteraard in stabilisatiezand. Nabijgelegen bevindt zich de buitenberging. 

De open keuken aan de voorzijde van de woning is misschien wel het paradepaardje: deze exclusieve uitvoering heeft onder andere een Quooker, ingebouwd koffiezetapparaat, stoomoven (combi), magnetron (combi), inductie kookeiland met “interne” afzuiging en overigens uiteraard een vaatwasser, grote koelkast en vriezer. Alle apparatuur is van het merk Siemens en elk apparaat heeft een eigen groep in de meterkast. 

Had ik u al verteld over het energiezuinige karakter van dit huis? Notabene 130 zonnepanelen (a 78 Watt) , in eigendom, op het dak. Trouwens in het huis zijn 4 separaat te bedienen thermostaten aanwezig. Het huis wordt verwarmd (én gekoeld!) middels aardwarmte. Daarbij is de gehele woning voorzien van driedubbelglas. De WTW-installatie zorgt voor de ruimtelijke ventilatie. 

Verdieping: Overloop met trapopgang en twee zeer riante slaapkamers; beiden overigens te splitsen, dus 4 is denkbaar. 

Nagenoeg alle muren én plafonds in het huis zijn gestuukt, iedere slaapkamer heeft een UTP-aansluiting en voor uw comfort beschikt de woning over binnen- én buitenzonwering. Beide slaapkamers hebben een fenomenale lichtinval door de grote raampartijen (Velux). Oók de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en een PVC vloer.

Luxe badkamer met Sunshower, ligbad, wastafel meubel en toilet. 

Vaste trap naar royale zolder. Hier staat ook de WTW-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen. Beide trappen zijn tevens voorzien van PVC, in dezelfde uit voering als de vloer. 

In de achtertuin kunt u heerlijk vertoeven en genieten van het zonnetje. Vanuit de achtertuin loopt u zo naar de berging waar u gemakkelijk uw fietsen en/of tuinmaterialen kunt opbergen.

Als natuurliefhebber voelt u zich hier direct thuis. Hier ervaart u veel rust en is er in de omgeving veel groen te vinden. In de tuin kunt u een fijn zitje creëren om tot in de late avonduren te relaxen.

Wonen op ‘t Erf van Burg is uniek. In de beleving (én werkelijkheid), beschikt u over een enorm stuk grond. Dat biedt diverse kansen en voorzieningen die u normaliter in een reguliere privétuin niet kwijt kunt. Niet alleen uw eigen kavel, maar een heel woonland schap wordt hierbij van jou!

VOEDSELBOS | Naast eigenaar van uw eigen perceel bent u mede-eigenaar van de collectieve buitenruimte, bestaande uit de gezamenlijke tuin met hobbyschuur,
het voedselbos én de parkeerplaats (totaal ca. 4.421 m²). In het voedselbos zijn diverse fruitbomen geplaats waar u binnenkort misschien wel uw appeltje vandaan
kunt halen.

MOESTUIN | Ook kunt u gebruik maken van de moestuin. De moestuin is onderverdeeld in meerdere vlakken waar u uw eigen groente, fruit en/of bloemen kunt kweken. De grond wordt namens de (buurt)vereniging gehuurd van de gemeente. ‘t Erf van Burg is wonen is een woonlandschap. Dat betekent wonen in het groen, omringd door beplanting, alle ruimte en mooi uitzicht.

De ligging van deze woning is perfect. Aan de buitenrand van Den Burg maar toch op korte afstand van het levendige centrum met al zijn voorzieningen. Op fietsafstand van het gezellige dorpscentrum met tal van winkels en restaurants. Alle faciliteiten zijn binnen handbereik vanaf deze locatie. 


Met recht een tóp-woning! Bent u op zoek naar een energiezuinige en instapklare woning? Vraagt u gerust een bezichtiging aan.


Woningen gelegen in de gemeente Texel boven een koopprijs van € 600.000,— hoeven niet te voldoen aan de huisvestigingsverordening.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 486
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 360
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 486
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 360
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaardij Texel Vastgoed