Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Interessant in alle opzichten!

Deze half-vrijstaande geschakelde woning is er eentje in de categorie: verrassend en interessant. Dat begint al bij het feit dat het een royale kavel betreft. Daarnaast is de indeling van de kavel nu al optimaal te noemen, maar het formaat van de kavel biedt tevens alle ruimte voor uitbreidingsmogelijkheden.

Interessant vanwege de huidige indeling van de kavel: - De woning ligt gunstig op de kavel, een eind van de weg af, gescheiden door een fietspad, een royale oprit en diepe voortuin. - De achtertuin is één en al privacy en vrijheid, een natuurlijke omheining van heerlijk groen. In deze tuin is er altijd wel een plekje met schaduw of zon. Ook de overkapping biedt beschutting en de mogelijkheid om lang van het buiten zijn en de tuin te genieten. - Aan één zijde deelt u de woning met rustige, plezierige buren. - Aan de andere zijde van uw huis bevindt zich een bedrijf, waar je als bewoners nauwelijks iets van verneemt. Een groene afscheiding aan de voor- en achterzijde van de woning zorgen voor een mooi uitzicht. Aan deze zijde van de woning bevinden zich ook de ruime vrijstaande berging met extra zij schuur, waardoor er een nog betere afscheiding en geluiddemping is ten opzichte van het naastgelegen bedrijf.

Interessant vanwege de locatie in Enschede, zeer gunstig en centraal: - Dichtbij de uitvalswegen, binnen vijf minuten bent u op de snelweg. - Dichtbij een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. - Dichtbij de Universiteit van Twente. - Dichtbij het gezondheidscentrum Twekkelerveld. - Dichtbij een bushalte. - èn ... binnen tien minuten staat u in het bruisende hart van Enschede!

Naast de locatie, gunstige ligging en de omgeving die de huidige bewoners ook altijd als uniek en zeer prettig hebben ervaren, willen we u uiteraard graag meenemen door de woning zelf, want ook die is interessant. - Via de voordeur met fraai glas in loodraam betreedt u de hal van de woning. - In de hal heeft u toegang tot de dichte keuken met bijkeuken waar zich het toilet van de grond bevindt. De bijkeuken en keuken zijn ook te bereiken via de achteringang. - In de hal bevindt zich tevens de kelder van de woning. - Daarnaast biedt de hal toegang tot de eetkamer en de royale tuingerichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor een bron van licht en het uitzicht aan de achterzijde geeft een beetje het gevoel van wonen in het bos. De eerste verdieping met overloop is te bereiken via de trap die zich in de hal bevindt. - Op de eerste verdieping treft u de badkamer met doucheruimte, wandcloset en wastafel aan. Tevens op deze verdieping drie kamers waarvan twee grote kamers en één met een kleinere afmeting die voor diverse doeleinden geschikt kan worden gemaakt. Deze heeft in het verleden zelfs als slaapkamer dienst gedaan. - Op de tweede verdieping een overloop met diverse opbergmogelijkheden en een vierde royale slaap-/werkkamer met dakkapel. De eerste verdieping met overloop is te bereiken via de trap die zich in de hal bevindt. - Op de eerste verdieping treft u de badkamer met doucheruimte, wandcloset en wastafel aan. Tevens op deze verdieping drie kamers waarvan twee grote kamers en één met een kleinere afmeting die voor diverse doeleinden geschikt kan worden gemaakt. Deze heeft in het verleden zelfs als slaapkamer dienst gedaan. - Op de tweede verdieping een overloop met diverse opbergmogelijkheden en een vierde royale slaap-/werkkamer met dakkapel.

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 391

Overige

Perceel oppervlakte 453

Prisma Makelaars Enschede

Mooienhof 8a
7512EB Enschede (Overijssel)
T: 053-8200888
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Lambertus Buddestraat in Enschede?

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag op zaterdag 5 oktober
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis