Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een woning waar je helemaal je eigen draai aan kunt geven? En dat voor een leuke startersprijs? In deze karakteristieke jaren ’30 woning krijg je de kans om helemaal je eigen unieke plekje te creëren.

De langgerekte woonkamer met erker is voorzien van een tegelvloer en een grote open haard. Voor en achter zijn grote ramen, dus er is voldoende lichtinval. De halfopen keuken heeft dezelfde tegelvloer en biedt de ruimte om lekker te koken. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Om het plaatje compleet te maken is er een mooie diepe achtertuin op het zuiden. Bovendien is de woning geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen. Met energielabel C zit je hier goed!

Locatie De wijk Velve-Lindehof kenmerkt zich door een variëteit aan woningen en is mede door de ligging erg populair. Je bent snel in het buitengebied, fietst in 10 minuten naar de gezellige Oude Markt en het grote MIRO-winkelcentrum is om de hoek. De rustige en groene Oostburgweg ligt op het randje van de wijk.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: "Wat een heerlijke diepe tuin gelegen op het Zuiden"

Indeling van de woning

Begane grond: Kom via de hal binnen in de woonkamer met erker, waar genoeg ruimte is voor een eethoek en een gezellige zithoek bij de open haard. Vervolgens loop je door naar de keuken met gaskookplaat. Achter de keuken is een praktische bijkeuken en het aparte toilet.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bij de voordeur bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

2e verdieping: Met een vaste trap kom je op de bergzolder.

Tuin: In de diepe achtertuin op het zuiden heb je de keus: lekker in de schaduw direct achter het huis, beschut onder de overkapping of pal in de zon op het groene gazon? De tuin is netjes onderhouden met veel ruimte voor groen. Er is een vijvertje en een lang pad naar de berging voor al je gereedschap, tuinspullen en fietsen. Je bereikt de tuin vanuit de bijkeuken of de poort aan de zijkant van de woning (achterom).

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1928 - Perceeloppervlakte: 336 m - Woonoppervlakte: 80,2 m2 - Inhoud: 314 m3 - Externe bergruimte: 24,8 m2 - Kozijnen: hout en gedeeltelijk kunststof - Muur- en dakisolatie en dubbel glas - 10 zonnepanelen (2020) - HR-combi-ketel (2020, eigendom) - Energielabel: C - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 314

Overige

Perceel oppervlakte 336

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 314

Overige

Perceel oppervlakte 336

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede