Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een beleggingspand? En wil je het liefst een woning kopen om te verhuren? Aan de Brinkstraat in Enschede is nu een karakteristiek vooroorlogs pand te koop, opgedeeld in twee appartementen in verhuurde staat.

De twee zelfstandige appartementen zijn relatief klein, maar hebben wel alles in huis om lekker te leven. Beide hebben een dichte keuken, badkamer en hoge ramen met veel lichtinval. Daarnaast heeft de begane grond een houten parketvloer en een ruime keuken met inductiekookplaat en oven. En de bovenverdieping heeft een aparte slaapkamer en net iets meer vierkante meters.

Locatie De wijk Hogeland-Noord ligt op steenworp afstand van het stadshart van Enschede. Werkelijk alles heb je hier bij de hand: scholen, het Medisch Spectrum Twente, winkels, supermarkten en andere ondernemers. Je loopt makkelijk even de stad in, binnen een kwartier sta je op de gezellige Oude Markt.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: "Compleet ingericht beleggingspand nabij het centrum."

Indeling van de woning

Begane grond – nr. 120: Vanuit de centrale voordeur kom je in de gezamenlijke hal, met aparte toegangsdeuren voor elk appartement. Rechtdoor is de deur naar het appartement op de begane grond. Hier is een kleine entree met toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche. Vervolgens kom je in de keuken met buitendeur, genoeg ruimte voor een eettafel en daarnaast een inductiekookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Via een tweede hal met praktische vaste kast kom je in de woon/slaapkamer met hoog plafond en parketvloer.

1e verdieping – nr. 120a: Aan de rechterkant in de gezamenlijke hal is de toegangsdeur naar het appartement op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken: een aparte slaapkamer, dichte keuken met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast en de woonkamer met vaste kasten. De hele verdieping is voorzien van een nette PVC vloer.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1912 - Perceeloppervlakte: 45 m2. - Woonoppervlakte nr. 120: 34,3 m2. - Woonoppervlakte nr. 120a: 41,4 m2. - Inhoud nr. 120: 140 m3. - Inhoud nr. 120a: 144 m3. - In verhuurde staat voor bepaalde tijd. - dubbel glas - houten en kunststof kozijnen - HR combi ketel nr. 120, Remeha Avanta, bouwjaar 2017. - HR combiketel nr. 120a, Remeha Avanta, bouwjaar 2021. - Dubbele meter - Energielabel: G - Glasvezel kabel - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 45

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 284

Overige

Perceel oppervlakte 45

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede