Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze twee-onder-een-kapwoning aan de B.W. ter Kuilestraat heeft aardig wat te bieden. Maar liefst vier slaapkamers, moderne keuken en badkamer en een ruime achtertuin. Al met al een sfeervolle jaren ’30 erkerwoning die in 2021 door de huidige eigenaren in een modern jasje is gestoken.

De ruime woonkamer met erker en inbouwspots heeft een stevige pvc-vloer die helemaal doorloopt naar de moderne keuken en badkamer. In de diepe tuin op het noorden vind je altijd wel een plekje in de zon en groene vingers heb je hier niet nodig: de achtertuin is volledig bestraat en vraagt weinig onderhoud. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, allemaal voorzien van een nieuwe laminaatvloer en rolluiken. De zolder is geschikt als vierde slaapkamer.

Locatie De B.W. ter Kuilestraat 336 ligt in de buurt Elferink-Heuwkamp. Dicht bij het centrum (10 minuten fietsen), uitvalswegen en het havengebied. In de wijk vind je alle voorzieningen voor een lekker leven: scholen, winkels, sportvelden, een leuke tapasbar…te veel om op te noemen!

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: "Modern en sfeervol wonen in deze fraaie jaren '30 erkerwoning".

Indeling van de woning

Begane grond: Via de voortuin kom je binnen in de hal met trapopgang en vervolgens in de (doorzon)woonkamer. Aan de voorkant in de erker is ruimte voor een eethoek en aan de tuinkant is een ruim zitgedeelte. De keuken in de aanbouw is in 2021 geplaatst en voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Via de bijkeuken met wasmachineaansluiting en apart toilet kom je in de moderne badkamer (2021) met douchecabine met regendouche, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

1e verdieping: Via de vaste, gerenoveerde, trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers van verschillende formaten. De kleinste slaapkamer heeft toegang tot het (vernieuwde) platte dak.

2e verdieping: Op de zolder is een vierde slaapkamer met dakkapel. Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap.

Tuin: De makkelijk te onderhouden achtertuin van 74 m2 bereiken we vanuit de bijkeuken of via de poort aan de zijkant van het huis (achterom). De diepe tuin heeft weinig inkijk en ligt op het noordoosten. Er is een berging voor de nodige opslagruimte. Aan de voorzijde is een kleine voortuin en voldoende (openbare) parkeerplek.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1930 - Perceeloppervlakte: 145 m2. - Woonoppervlakte: 92,2 m2. - Inhoud: 339 m3. - Externe berging: 3,45 m2 - HR-combi-ketel (AWB, 2014, huur). - Dakisolatie, plafondisolatie bg, gedeeltelijk isolatieglas. - Houten binnen- en buitenkozijnen - Energielabel F - Renovatiewerkzaamheden 2021: pvc-vloer, keuken, badkamer, toilet begane grond, laminaat eerste verdieping, elektra. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede