Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kies je bewust voor een kleinere woonruimte zoals een appartement, ben je creatief en vind je het niet erg om te klussen? Dit karakteristieke pand vlak bij het centrum van Enschede heeft de potentie om een heel bijzonder plekje te worden.

Steek je handen uit de mouwen en ga aan de slag om hier jouw eigen unieke woonplek te creëren. Achter de vooroorlogse gevel tref je een bijzondere indeling aan. Of je het nou helemaal anders gaat doen of het zo laat, er is ruimte voor een keuken, wc en badkamer, woonkamer en 1 of 2 slaapkamers.

Locatie Rustig wonen op een paar minuten loopafstand van het bruisende stadscentrum, waar vind je dat tegenwoordig nog? Dit rustige straatje ligt verborgen in de wijk de Bothoven De wijk ligt ten oosten van het stadshart van Enschede. Werkelijk alles heb je hier bij de hand: scholen, winkels en trendy eetgelegenheden (zoals de Twentsche Foodhal).

Quote van onze makelaar Stefan van den Aker: “Bijzonder wonen nabij centrum met eigen atelier".

Belangstellenden kunnen deelnemen aan het open huis op: - Maandag 8 april van 16.00 uur tot 17.30 uur - Donderdag 11 april van 16.00 uur tot 17.30 uur

Wij verzoeken u om telefonisch contact met ons op te nemen voor het aanmaken van een move dossier.

Heeft u na de kijkdagen een goed beeld gekregen van de woning dan nodigen wij u uit om uiterlijk woensdag 17 april voor 12.00 uur een bieding uit te brengen in uw move account.

Indeling van de woning

Begane grond: Je komt binnen via de voordeur met daarachter de hal met trapopgang of via de dubbele openslaande deuren. Op de begane grond is nu een atelier/werkkamer met een aparte douchehoek en toilet.

1e verdieping: Via de vaste trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping, waar een woon- en slaapkamer is met daarnaast een dichte keuken en badkamer met douche, fonteintje en toilet. De woonkamer heeft drie grote en hoge ramen, gelegen op het westen. Lekker veel licht dus!

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1922 - Perceeloppervlakte: 34 m2. - Woonoppervlakte: 67,4 m2, bruto 79,5 m2. - Inhoud: 222,66 m3. - Isolatie: dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas. - HR combi ketel (Intergas, 2019, eigendom) - Energielabel: F - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen. - In de koopakte zal de clausule 'as is, where is' worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 223

Overige

Perceel oppervlakte 34

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 223

Overige

Perceel oppervlakte 34

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede