Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je starter op de woningmarkt en zoek je een fijne tussenwoning? Met vier slaapkamers, een garage en tuin op het zuiden is dit een goed begin! Daarnaast is de woning goed geïsoleerd, volledig voorzien van rolluiken en buitenzonwering, wat wil je nog meer?

De woonkamer en open keuken vormen samen een fijne ruimte voor het dagelijkse leven. In de keuken heb je alles bij de hand om lekker te koken, de eettafel vormt het centrale middelpunt om samen de dag door te nemen en ’s avonds plof je heerlijk op de bank om te ontspannen. In de zomer komt daar de ruime tuin op het zuiden bij, heerlijk dat er altijd plek is voor de zon. Op de bovenverdiepingen zijn in totaal vier slaapkamers en de badkamer met douche, ligbad en toilet. Achter de woning beschik je over een eigen garage van ruim 20 vierkante meter.

Locatie De Thomas de Keyserstraat ligt in de wijk Stadsveld. Veel voorzieningen zijn op loopafstand: een basis- en middelbare school, diverse supermarkten en winkels en een medisch centrum. De rijksweg A35 is makkelijk bereikbaar, en in tien minuten fiets je naar de Oude Markt in het centrum van Enschede.

Deze woning wordt aangeboden met bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: "Ruime woning met garage en tuin op het zuiden!"

Indeling van de woning

Begane grond: Via de voortuin kom je binnen in de hal met apart toilet en trapopgang. Vervolgens kom je in de woonkamer met links om de hoek de open keuken met kookeiland (gas), oven en koelkast. De open indeling en grote raampartijen zorgen voor genoeg lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een stevige tegelvloer.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel en Frans balkon. Aan de achterzijde zijn twee kleinere slaapkamers. De badkamer is netjes ingericht met ligbad, aparte douchecabine, toilet en wastafel.

2e verdieping: De open vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Vanaf de overloop met wastafel heb je toegang tot de vierde slaapkamer met dakkapel en een aparte wasruimte. Er is extra bergruimte achter de knieschotten.

Tuin: De makkelijk te onderhouden achtertuin bereiken we vanuit de woonkamer. Hier geniet je volop van de zon! Achter in de tuin is de garage met kanteldeur en bereikbaar via de openbare weg.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1993. - Perceeloppervlakte: 130 m2. - Woonoppervlakte: 109 m2. - Inhoud: 361 m3. - Garage: 20 m2. - Muur-, dak- en vloerisolatie. - Dubbele beglazing - Houten kozijnen - HR combi ketel (eigendom) - Energielabel B - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede