Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woonboerderij in buitengebied te huur aangeboden voor beperkte huurperiode van maximaal 2 jaar !

Buitenaf wonen, wie droomt daar nou niet van! Een weids uitzicht, veel privacy, ruimte en rust.

Ondanks het buitenaf wonen zijn de voorzieningen binnen bereik.

Wij bieden deze vrijstaande woonboerderij aan gelegen in Boekelo, een klein dorp vallend onder gemeente Enschede. Met ca. 15 minuten rijden ben je in het centrum van Enschede, Hengelo of Haaksbergen. De A35, A1 en N18 zijn gemakkelijk bereikbaar. Alle dorpse voorzieningen van Boekelo zoals supermarkt, bakker, horeca, basisschool en verenigingen zijn met ca. 5 minuten fietsen te bereiken.

Het erf is verder netjes aangelegd, voorzien van diverse vaste beplanting, fraaie volwassen bomen en een fantastisch vrij uitzicht. Overal zijn fraaie terrasjes aanwezig om te kunnen genieten van het buitenleven met ieder zijn eigen uitzicht.

De berging op het erf biedt ruimte voor je hobby of natuurlijk het opbergen van spullen of eventuele andere wensen! Extra leuk om te weten is dat het melkhuisje nog op het erf staat. Deze is nu in gebruik als berging voor het tuingereedschap.

Dan de woning, volop ruimte en met leuke details zoals de eiken gebinten in diverse ruimtes. De deel blijft in gebruik van de eigenaar en behoort niet tot het gehuurde.

Dan het voorhuis, hier tref je onder andere een royale woonkamer. Het uitzicht vanuit de woonkamer is echt een plaatje. Een heerlijk vrij en weids uitzicht! In de woonkamer volop plek voor een grote eettafel en een fijne zithoek. Daarnaast maar liefst 5 ruime slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond zijn gelegen.

Indeling van de boerderij: Begane grond: entree aan de zijkant van de boerderij, vestibule met vaste kast, hal met toegang tot badkamer voorzien van toilet, ligbad, wastafel en douche, apart toilet, 3 slaapkamers, bijkeuken met wasmachineaansluiting en voldoende provisieruimte, woonkamer, woonkeuken. Eerste verdieping: via vaste trap te bereiken overloop met toegang tot twee slaapkamers met fraai uitzicht.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: ca. 1800 - Perceeloppervlakte: 2157 m2 - Woonoppervlakte: 176 m2 - Inhoud: ca. 800 m3 - CV-installatie: Vaillant, 2006, eigendom. - Buitenschilderwerk woongedeelte uitgevoerd in 2021. - Huisdieren in overleg - Voor niet-rokers - Borg: 1 maand huur - Maximale huurperiode 2 jaar - Per direct beschikbaar

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor dat de woning wordt toegewezen zal eerst een inkomenscheck plaatsvinden. Tevens zal een kredietcheck worden uitgevoerd.

Om in aanmerking te komen voor deze woning geldt er een inkomenseis van 2.7 keer de totale maandhuur bij een 1-persoonshuishouden. Bij een tweepersoonshuishouden is dit 3.5 keer de totale maandhuur. Dit betreft het netto-inkomen.

Reageren kan uitsluitend per email.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 2157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 800

Overige

Perceel oppervlakte 2157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV