Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jaren '30 juweeltje in Veenendaal!

Stap binnen in deze sfeervolle woning, waar de charme van de jaren '30 nog springlevend is! Deze twee-onder-een-kapwoning in het hart van Veenendaal is meer dan zomaar een huis; het is een tijdmachine die je meeneemt naar een tijd van stijl en elegantie.

Als je door de voordeur stapt, word je begroet door een interieur dat zijn verhaal fluistert. Authentieke details zoals glas-in-loodramen en de karakteristieke vloeren nodigen uit tot gezelligheid en warmte. Het lijkt bijna alsof de muren zelf verhalen te vertellen hebben!

De volgende ingrediënten zijn aanwezig: een hele gezellige woonkamer met gashaard, een eetkamer met leeshoek (en een toffe ingebouwde boekenkast) en een landelijke keuken die uitnodigt om heerlijk te kokkerellen.

Buiten is er een heerlijke tuin waar je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Met genoeg ruimte voor een zomerse barbecue of een potje tuinieren, is dit de perfecte plek om te genieten van het buitenleven zonder de stad te hoeven verlaten.

En dan het bijgebouw. Op de achterzijde van het perceel van deze betoverende twee-onder-een-kapwoning schuilt een verborgen schat. Deze recent gerenoveerde garage is een harmonieuze mix van modern comfort en de tijdloze esthetiek van de jaren '30.

Binnenin het bijgebouw wordt je begroet door een veelzijdige berging die voldoende opslagruimte voor al je gereedschap, fietsen en andere benodigdheden. Maar het echte juweel van dit bijgebouw is de extra ruimte die zich leent als kantoor aan huis, een potentiële kapsalon of als een gezellige chill-ruimte voor de kids. Aangevuld met een veranda ne een bergzolder. Een aanwinst voor nagenoeg ieder gezinslid!

De ligging van deze woning kunnen we kort over zijn; deze is simpelweg fantastisch. Op steenworp afstand van het centrum en prachtige natuurgebieden, heb je het beste van twee werelden binnen handbereik.

Kortom, deze jaren '30 schoonheid is niet zomaar een huis; het is een kans om een stukje geschiedenis te omarmen terwijl je jouw eigen verhaal schrijft. Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs voor een bezichtiging en ontdek waarom dit jouw volgende thuis kan zijn! Onze makelaar geeft je graag een rondleiding.

Stap binnen in deze woning en laat je verwelkomen door de allure van de entree, compleet met een stijlvolle granito vloer en een statige voordeur die de toon zet voor wat binnen wacht. Eenmaal binnen leidt de entree je moeiteloos door naar de voorkamer, waar de charme van de jaren '30 tot leven komt. Geniet van de sfeervolle erker, het betoverende glas-in-lood en de knusheid van de gashaard, terwijl je voeten rusten op de warme lamelparketvloer.

De tussenliggende eetkamer biedt een zee van ruimte, perfect voor het creëren van jouw eethoekopstelling en een gezellige leeshoek. De aanwezigheid van een doorgang met boekenkast naar de keuken draagt bij aan de inspirerende sfeer, terwijl de landelijke keuken zelf een oase van rust en functionaliteit biedt. Hier vind je alle gemakken die je nodig hebt, van een vijfpits gaskookplaat tot een ingebouwde koffiemachine. En dat alles gehuld in een tijdloos neutrale kleurstelling met een landelijk/cottage-stijl uitstraling.

De praktische bijkeuken/het achterportaal, met witgoedaansluitingen en een deur naar buiten, geeft toegang tot een verzorgd ogende toiletruimte. Een extra trapopgang leidt naar een zolderkamer (opkamer) dat momenteel dienstdoet als kantoor aan huis.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met een handige bergkast, ideaal voor het opbergen van alledaagse benodigdheden. Hieruit ontspringen twee charmante slaapkamers (met inbouwkasten), waarvan de grootste zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Met voldoende ruimte en natuurlijk licht is dit een ideale plek om tot rust te komen na een lange dag.

De badkamer op deze verdieping is een ware oase van comfort en stijl. Geniet van een verkwikkende douche onder de moderne inloopdouche, terwijl de strakke designkraan boven het wastafelmeubel zorgt voor een vleugje luxe in de ruimte. De badkamer is verder voorzien van een hangende toiletpot en een designradiator. Het prachtige tegelwerk in een neutrale grijze tint voegt een tijdloze elegantie toe aan de ruimte.

Vanuit de badkamer is er toegang tot het platte dak van de woning. Ideaal voor het drogen van een wasje of wellicht als plekje om onder het genot van de avondzon en een bakje thee nog even weg te dromen in je favoriete boek.

De zolderverdieping heeft een klein voorzoldertje met bergruimte. In de slaapkamer zijn het de plafonds en spanten in het zicht die weer bijdragen aan de stijlvolle beleving van dit (t)huis. Er is een bergkast aanwezig voor uw garderobe en een drietal dakvensters voor de nodige daglichttoetreding.

- Bouwjaar van de woning is 1938.
- Energielabel C aanwezig.
- Verwarming en warm water middels Nefit CV-ketel (bouwjaar 2022, eigendom).
- In 2022 zijn er 8 PV-panelen geplaatst.
- De kruipruimte is geïsoleerd met EPS-parels, goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee.
- Het aanwezige bijgebouw is uitgerust met een veranda, een berging gedeelte alsmede een fijn gedeelte wat ideaal is als kantoor aan huis of als chill-/hobbyruimte voor bijvoorbeeld uw kinderen.
- De aanwezige en-suite-deuren tussen de eetkamer en keuken zijn aanwezig maar hebben nog wat liefde en aandacht nodig om ze gebruiksklaar te maken. Een klusje voor de nieuwe bewoners.
- Aarzel niet en plan uw bezoek! We geven u graag een rondleiding om u enthousiasme te vergroten!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 437.8
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 19.25
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 276
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Tuin breedte 7.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 41.9
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 437.8
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 19.25
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 276
Tuin achter Ja
Tuin diepte 20
Tuin breedte 7.9
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 41.9
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

VC Makelaars