Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime eengezinswoning gelegen in de kindvriendelijke wijk 't Ruige Veld. Deze wijk van Leusden is een ruim opgezette wijk met verschillende voorzieningen om de hoek. Wat zo fijn is aan deze woning, is dat je de auto voor de deur kan parkeren. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, een groene en zonnige tuin met veel privacy en een royale berging. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum "De Biezenkamp''. Het centrum van Amersfoort is te bereiken met 15 minuten fietsen en vanuit het Ruige Veld zijn de snelwegen A28/A1 binnen enkele minuten bereikbaar. In de buurt van de woning vind je diverse scholen en verschillende sportfaciliteiten. Nabbert 77 is een instapklare woning, energiezuinig (label B) en is goed onderhouden.

Klinkt dit als jouw nieuwe (t)huis? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging bij deze mooie woning.

Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst kom je in de ruime hal met trapopgang, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer. De ruime, tuingerichte woonkamer heeft over de hele breedte een groot raam met deur naar de achtertuin waardoor de ruimte veel lichtinval heeft en je hebt vanuit de kamer mooi uitzicht over de tuin. De gehele begane grond is afgewerkt met een mooie eiken lamelparket en de wanden zijn afgewerkt met een fijne spachtelputz. De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven, vriezer en een koelkast.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een novilon vloer en glasvezelbehang op de wanden. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van een velux dakraam en hebben ingebouwde bergruimte. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, hangend toilet, wastafel met meubel en een spiegelkast.

2e verdieping: De 2e verdieping heeft aan de voorzijde van de woning een brede dakkapel. Hierdoor is de zolder omgetoverd tot een grote, lichte ruimte, die gebruikt kan worden als werkkamer of een 4e slaapkamer. De zolder is netjes afgewerkt met knieschotten waardoor er veel extra bergruimte aanwezig is. Op de voorzolder bevindt zich de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine.

De tuin: De achtertuin is sfeervol aangelegd met sierbestrating, borders met veel groen en biedt veel privacy! De tuin is voorzien van een groot terras tegen het huis en een 2e terras bij de schuur. Achterin de tuin bevindt zich de uitgebouwde stenen berging. Vanuit deze berging kom je op het speelveld, die onlangs is voorzien van nieuwe speeltoestellen.

Kenmerken van de woning: + Gelegen in de kindvriendelijke en ruim opgezette wijk 't Ruige Veld. + Geweldige ligging op loopafstand van diverse faciliteiten + Groene omgeving met speelveld achter de woning en voetbalveld om de hoek + Woonoppervlak van 105 m2 + Perceeloppervlak van 170m2 + Tuin met zonnig terras en achterom + 4 slaapkamers + Parkeren op eigen terrein + Amersfoort centrum op 15 minuten fietsafstand + Energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 105
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars