Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een rustige en kindvriendelijke buurt op korte afstand van alle voorzieningen, vindt u dit ruim opgezet appartement met een riante woonkamer, open keuken en drie goede slaapkamers. Door de grote raampartijen is het appartement voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Dit zorgt voor een prettige woon-/leefsfeer.

Het appartement met airco beschikt over een ruim overdekt balkon op het noorden en een brede balustrade op het zuiden, zodat u vrijwel altijd toegang heeft tot een plekje in zowel de zon als de schaduw. Door de ligging op de tweede en bovenste etage woont u heerlijk rustig zonder bovenburen en heeft u een vrij uitzicht over de omgeving. Muur- en dakisolatie evenals dubbele beglazing maken dat de energie goed wordt besteed en het geheel wordt verwarmd middels een cv-installatie uit 2014. Recentelijk is het appartement zowel van binnen als van buiten geschilderd en bovendien ligt in de gehele woning een mooie, lichtgrijze laminaatvloer die de ruimtes tot een geheel maakt. Kortom: u kunt zonder klussen uw intrek nemen. In de kelder vindt u een ruime berging.

De Valleiweg is gelegen in een groene en gemoedelijke wijk, ideaal voor gezinnen met of zonder kinderen. Op korte afstand vindt u alle voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, diverse supermarkten, speciaalzaken en openbaar vervoer. Ook sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden zijn er volop. Rhenen ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, goed voor vele uren wandel- of fietsplezier. Via de nabijgelegen uitvalswegen rijdt u in korte tijd naar steden als Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Amersfoort.

Indeling van de woning
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en trapopgang naar de verschillende etages.

2e verdieping:
U bereikt de woning via een brede balustrade. In het appartement treft u allereerst de hal met ingebouwde lichtkoepel, garderobe, inbouwkast, nette toiletruimte 2019-2021, badkamer en toegang tot alle leef- en gebruiksruimtes. De riante woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en twee grote inbouwkasten zodat u uw bezittingen uit het zicht kunt opbergen. De woonkamer staat in open verbinding met de inbouwkeuken en middels een openslaande deur bereikt u het balkon.
Ook de slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer, radiatoren en grote raampartijen met openslaande ramen. De muren zijn goed afgewerkt en in beide kamers aan de achterzijde vindt u ruime inbouwkasten. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het balkon en een ruime kast waarin zich de cv-installatie bevindt.

Keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in 2019/2020 geplaatst. U beschikt over een l- vormig werkblad over de gehele lengte en de keuken uitgerust met inbouwapparatuur als een vierpits inductiekookplaat, oven, inbouwkoffiemachine, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, rvs afzuigkap. De vele keukenkasten en bieden plaats aan al uw voorraad en servies.

Sanitair:
Via de hal bereikt u de geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine met nieuwe kraan en kop van het merk Grohe, en een nieuw hoogglans badkamermeubel met wastafel en bijpassende kast. In 2019-2020 is er een hangend toilet in de de centrale hal vernieuwd.

Buiten:
U beschikt over een overdekt balkon aan de noordzijde vanwaar u een vrij uitzicht heeft. Het balkon kent een betonnen vloer en wordt omlijst door stenen muren. Het ligt op enige afstand van de buren zodat u veel privacy geniet. Aan de achterzijde op het zuiden ligt een brede balustrade met meer dan voldoende ruimte voor een zitje in de zon.

Bijzonderheden
- Ruim appartement
- Drie royale slaapkamers
- Open keuken uit 2019/2020
- Nieuw toilet 2019/2020
- Nette laminaatvloer in de gehele woning
- Veel licht door grote raampartijen en ingebouwde lichtkoepel
- Woonoppervlakte: 96 m2
- Overige inpandige ruimte: 15 m2
- Balkon: 5 m2

Algemene gegevens
- Type woning: 4 kamer appartement
- Met ruime berging in kelder
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 1969
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR-cv-combiketel Bosch Turbo Comfort 2014/15
- Verwarmvoorziening: HR-cv-combiketel Bosch Turbo Comfort 2014/15
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Airco: aanwezig
- Isolatie: dak, spouw en muur
- Dubbel glas: grotendeels
- Elektra: 4 groepen
- Centrale antenne
- Kozijnen: hout
- Voegwerk voor van complex wordt aangepakt door de VVE

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 359
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 359
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij