Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stijlvol wonen in een uniek penthouse met drie slaapkamers en twee badkamers aan de rand van Rhenen en Veenendaal, in een bosrijke omgeving voorzien van rust en luxe?

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug is dit mogelijk op de prachtige buitenplaats Rhenendael. Deze buitengewone plek biedt u een parkachtige woonomgeving, grenzend aan de natuur en met veel voorzieningen voor zorg en ontspanning.

Dit royale penthouse (ruim 200 m2) met een eigen, extra brede, inpandige parkeergelegenheid en berging is wellicht uw droomwoning. Er zijn er van dit type woning maar twee op dit fraaie wooncomplex. Het penthouse is gelegen op de bovenste verdieping (4e), bereikbaar via een lift. De woning is voorzien van een heerlijk ruime woonkamer met veel lichtinval, keuken met allerhande inbouwapparatuur, maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers (handig voor logees en/of (klein)kinderen). Met de riante open ruimtes, goede afwerking en ideale indeling is het penthouse een lust voor het oog. De twee schitterende balkons met uitzicht op het naastgelegen bosgebied maken het plaatje compleet. Hier kunt u optimaal van het buitenleven genieten!

Over Rhenendael
Buitenplaats Rhenendael is een luxe wooncomplex gelegen aan de voet van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en is gebouwd in 2002. Het wooncomplex beschikt, naast appartementen en patiowoningen, over uiteenlopende faciliteiten, zoals onder meer een zwembad, fitnessruimte en bibliotheek. Wie van natuur en rust houdt, zal zich gelukkig prijzen in deze bosrijke omgeving. Het natuurgebied Kwintelooijen ligt op korte afstand, evenals natuurgebied Plantage Willem III. Zowel Rhenen als Veenendaal is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast zijn uitvalswegen in de richting van Utrecht, Amersfoort en Arnhem nabij gelegen.

Indeling
Hal
U komt binnen in de goed afgewerkte hal met garderoberuimte en een apart toilet. De hal geeft toegang tot de twee keurige badkamers en een grote, praktische berging. Een dubbele openslaande deur is de entree tot de ruime woonkamer.

Woonkamer
Vanuit de hal betreedt u de ruime woonkamer, het hart van dit penthouse. Deze is ontworpen met oog voor detail en comfort. Dankzij de grote hoeveelheid ramen heeft de woonkamer veel natuurlijk licht. Dit geeft de ruimte een open en uitnodigend gevoel. De woonkamer is niet alleen licht, maar ook heel ruim en biedt daardoor veel mogelijkheden voor het inrichten van een zit- en eetgedeelte. De woonkamer heeft een directe doorgang naar een groot balkon en beschikt aan één zijde over een glazen schuifpui. In de zomermaanden geniet u hierdoor van extra zonlicht in de woning.

Keuken
Centraal gelegen in de woning, aan de zijkant van de woonkamer, bevindt zich een L-vormige keuken. Deze open ruimte is voorzien van allerhande inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Verder beschikt de keuken over een moderne inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak met kraan en is er voldoende opbergruimte aanwezig, zowel in de kastjes boven als onder het aanrechtblad. Kortom, een ideale plek om lekker te kokkerellen.

Badkamers
In dit riante penthouse aan de Rhenendael 22 zijn maar liefst twee badkamers aanwezig. Beide badkamers grenzen aan de ruime hal bij binnenkomst. De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, handdoekradiator, staand toilet en wastafel met opbergmeubel. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel met opbergmeubel en beschikt over extra kastruimte. Beide badkamers zijn goed onderhouden en volledig betegeld. Ze stralen luxe uit en zijn van alle gemakken voorzien.

Slaapkamers
Grenzend aan de hal bevinden zich drie slaapkamers. Elke slaapkamer is netjes afgewerkt en beschikt over vloerbedekking. De slaapkamers zijn ruim genoeg om zowel een bed als een opbergmeubel en/of bureau te plaatsen.
Bovendien bieden twee slaapkamers toegang tot een balkon met uitzicht op het naastgelegen bosgebied. Middels een deur kan de balkonruimte vanuit beide slaapkamers worden betreden. Dit balkon is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de bosrijke omgeving.

Grenzend aan de hal bevindt zich nog een extra kamer. Deze fungeert nu als kantoorruimte, maar kan uiteraard naar eigen wens worden ingericht. Bijvoorbeeld als hobby-/werkruimte of zelfs als extra slaapkamer. De ruimte wordt middels twee glazen deuren gescheiden van de woonkamer.

Buiten
Dit luxe penthouse beschikt zoals beschreven over twee ruime buitenruimtes waardoor u volop kunt genieten van het buitenleven. Het grote balkon met openslaande deuren grenst aan de woonkamer. In de zomermaanden is dit een fantastisch verlengstuk van uw woonruimte. De ideale plek om te genieten bij mooi weer. Het tweede balkon dat grenst aan twee van de drie slaapkamers heeft een rustgevend uitzicht op het naastgelegen bosgebied.

Tot slot, de woning is recent voorzien van zonnepanelen waardoor de woning lage energiekosten heeft.

Bent u op zoek naar een unieke woonbeleving? Dan is dit penthouse meer dan de moeite waard!

Algemene gegevens
- Type woning: Penthouse
- Bouwjaar: 2002
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: eigen parkeerplaats
- Aanwezig: eigen berging en parkeerplaats in de parkeergarage
- Ligging balkons: Oost en Zuid
-Ligging Frans balkon op het Noord-Westen

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Nefit Trendline HRC25 CW6
- Verwarmvoorziening: Nefit Trendline HRC25 CW6
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 663
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 663
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij