Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Vrijstaande dijkwoning gelegen op een prachtige locatie in de polder van Zuidzande. Zowel aan de voor- als achterkant is er vrij uitzicht over de polder. De tuin is voornamelijk gelegen op het zuiden. In de tuin kunt u heerlijk genieten van de stilte, de rust en het prachtige uitzicht!

Zuidzande
In Zuidzande is er een mix van zowel vaste bewoners als ook tweede woningeigenaren. De stranden van Nieuwvliet en Cadzand (6 km) zijn niet ver weg waar u heerlijk kunt vertoeven aan zee. Of kunt genieten van een hapje en een drankje bij één van de vele strandpaviljoens. Tevens staat u in 5 minuten rijden in Oostburg en in 10 minuten in Sluis.

Indeling:
Via de entree aan de achterkant van de woning komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot het toilet, kelderkast met wasmachine, de eetkeuken en de woonkamer. De ruime eetkeuken heeft een keuken in hoekopstelling welke voorzien is van; 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, dubbele spoelbak en vaatwasmachine. De keuken heeft zowel aan de voor- zij- als achterkant een raam waardoor er veel lichtinval is en u ook hier kunt genieten van het mooie en rustgevende uitzicht wanneer u aan het koken of eten bent.
Ook bij binnenkomst in de woonkamer valt direct het vele licht op wat binnen schijnt door de grote ramen. De woonkamer bestaat uit twee delen een woon/eetkamer en een zitgedeelte. De ruimtes staan in open verbinden met elkaar, met daar tussen een sfeervolle doorkijk houtkachel waardoor u van beide zijden van het haardvuur kunt genieten! In de woonkamer zijn er dubbele tuindeuren naar het terras op het zuiden.
Wanneer u de tuindeuren helemaal open zet betrekt u het terras en de buitenruimte optimaal bij de woonruimte. Zowel vanuit de woning als vanuit de tuin is er een mooi vrij uitzicht en kijkt u over de polder. Het uitzicht op de mooie natuur verveeld nooit!

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping. Vanaf de overloop is er toegang tot maar liefst 4 slaapkamers en de badkamer. Ook op deze verdieping kunt u weer volop genieten van het licht en mooie uitzicht. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Tuin
Mooi aangelegde en ruime tuin voornamelijk aan de zij- en achterzijde van de woning. De tuin en terras zijn gelegen op het zuiden zodat u hier de hele dag kunt genieten van de zon. In de tuin is er volop privacy en geniet u van het prachtig vrije uitzicht over de polder, hier ervaart u echt de rust en de natuur. Op het terras bevindt zich een gemetselde barbecue. Aan de zijkant van de woning is er parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein. Ook komt er weinig (auto)verkeer langs de weg aan de voorkant.

Berging:
Aangebouwde berging aan de zijkant van de woning ideaal voor het stallen van (elektrische) fietsen of voor het opbergen van tuinmeubelen. De berging heeft een afmeting van 3,35 x 2,66 meter.

Extra’s:
- dijkwoning met prachtig vrij uitzicht aan de voor- en achterkant
- terras en tuin op het zuiden
- tuin met volop rust en privacy
- goed onderhouden en instapklaar
- gerenoveerd in 2013
- warm water en verwarming middels Nefit Topline combi-ketel
- voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- tuindeuren van kunststof met dubbele beglazing
- sfeervolle doorkijk houtkachel
- buitenverlichting
- buitenkraan
- gemetselde barbecue op het terras
- aangebouwde berging (8,90 m2)
- parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 520
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 298
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 520
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars