Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Omschrijving:
Nieuw appartement met eigen parking is af te werken naar eigen smaak!
Vanuit dit appartement heeft u een prachtig vrij uitzicht op de “oude haven”. De hoofdentree is gelegen aan de Bierkaaistraat met een centrale hal vanwaar alle appartementen bereikbaar zijn. Aan de achterzijde heeft u een eigen parkeerplaats. Deze is bereikbaar via het Godsplein.

Indeling:
Entree in de centrale hal met brievenbussen en deur naar de achtergelegen parkeerplaats. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot het appartement met hal, meterkast en toilet. Er is een ruime woonkamer met uitzicht op de Bierkaai. In de woonkamer is achterin een ruime open keuken voorzien. Vanuit de keuken is er een deur naar een bijkeuken/berging. Hier is de aansluiting voor de wasapparatuur en een deur naar de parking. Aan de voorzijde van het appartement is een ruime slaapkamer voorzien en aan de achterzijde een middelgrote slaapkamer. Er is natuurlijk ook de badkamer waar de voorzieningen zijn voor een wasmeubel en een inloopdouche.

Buiten:
Aan de achterzijde van het appartement is een parkeerplaats voorzien. Deze is toegankelijk via het Godsplein. Via deze parking is er toegang tot de berging/bijkeuken van het appartement.

Bijzonderheden:
* Dit appartement woning wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming
* Dit appartement beschikt over zonnepanelen
* De VVE kosten zijn: €169,25 per maand
* Het appartement beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas
* Tegelwerk is opgenomen als stelpost
* Exclusief keuken, vloeren en sanitair.

Omgeving:
Plan de Nieuwe Bierkaai, waarbinnen dit appartement valt is het herinrichtingsplan voor het gebied wat heeft als doel om de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de binnenstad van Hulst te handhaven. Een gebied met een mooie combinatie van winkels, cultuur, horeca en wonen. Er is altijd wel iets te doen!
Omringd door de groene stadswallen is de vestingstad Hulst, één van de best bewaarde vestingsteden in ons land, echt een unieke plek om te wonen. Het is de combinatie van historische gebouwen, gezellige terrasjes, een verscheidenheid aan winkels en fraaie woonstraten, wat Hulst zo bijzonder maakt. De bourgondische atmosfeer snuift u direct op als u een middagje in Hulst doorbrengt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 280
Aantal verdiepingen 1

Overige

Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 280
Aantal verdiepingen 1

Overige

Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?