Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op het park Waterresort Oosterschelde, aan de rand van Wemeldinge, vind je deze luxe recreatiewoning met prachtig uitzicht. Ontsnap naar jouw eigen oase van rust op een kleinschalig vakantiepark. Deze recreatiewoning, gelegen op een ruim perceel, is gebouwd in 2018 en is onderhoudsarm. Een moderne woning compleet met inboedel, van alle gemakken voorzien en op een fantastische plek. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Entree

Je komt de woning binnen in de hal/entree met meterkast en toegang tot alle vertrekken.

Wonen & koken

Geniet van het adembenemende uitzicht op het water en het polderlandschap vanuit de comfortabele woonkamer met hoge plafonds, compleet met doorkijkhaard, grote raampartijen, designradiatoren en laminaatvloer. De luxe open keuken met kookeiland en AEG-apparatuur is een droom voor kookliefhebbers. De keuken beschikt onder andere over een inductie kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, oven, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, apothekerskasten, soft close sluiting, ingewerkte rand verlichting en een bar/aanrechtblad uitgevoerd in natuursteen.

Slapen, Dromen, Douchen

De hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte. Vanuit de grootste slaapkamer is de inpandige berging bereikbaar.  Slaapkamer 1 beschikt over moderne hangnachtkastjes en een ingebouwde kledingkast (leg/hang) met schuifdeuren. Slaapkamer 2 beschikt over een 1-deurs hang-/legkast. De moderne badkamer en apart toilet (met fonteintje) zorgen voor het nodige comfort. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met designkraan, soft-close, spiegel met verlichting, designradiator en zijwanden in betonlook. 

Berging/wasruimte

Je bereikt de inpandige berging van binnenuit via de grootste slaapkamer of via buiten, via de tuin/zijkant van de woning. De berging beschikt over een uitstortgootsteen met kraan en is voorzien van legplanken. Verder vind je hier de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuineren, Zonnen & Genieten

De tuin van deze woning is een ware oase van ruist en schoonheid, gelegen rondom de woning en perfect aangelegd en onderhouden. Met een combinatie van terrassen, een grasveld en beplanting zoals siergrassen biedt de tuin een heerlijke omgeving om te relaxen en tot rust te komen. Je geniet hier van het adembenemende uitzicht op het omliggende polderlandschap terwijl je ontspant vanaf je tuinmeubels op het gras of het terras of onder de sfeervolle overkapping. De tuin grenst direct aan het water, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van bijvoorbeeld vissen of varen vanaf je eigen aanlegsteiger. De steenkorven schutting zorgt niet alleen voor een mooie, strakke uitstraling maar biedt de tuin ook privacy.

Tot slot

Met twee slaapkamers, een berging, een heerlijke ruime tuin met overdekt terras en een eigen steiger is deze woning perfect voor ontspannen weekends weg of lange vakanties. De extra’s zoals de Biohort fietsenstalling, grote oprit voor meerdere auto’s en prachtige veranda met ingebouwde spotjes maken het plaatje compleet.

Compleet met inboedel, inclusief (tuin-)meubels, en als eerste eigenaar die de woning nooit verhuurd heeft, is dit een unieke kans om een eigen stukje paradijs te bezitten.

Kenmerken

* vrijstaand * 199 m3 woonvolume * 62 m2 woonoppervlakte * perceel 505 m2 *bouwjaar 2018 * 2 slaapkamers * lichte woonkamer * moderne badkamer en open keuken * overkapping * gelegen aan het water * aanlegsteiger * ruime oprit (2 of 3 auto’s) * fietsenberging * HR++ isolatieglas * parkeren op eigen terrein * gemeubileerd* grond op erfpacht *

Toelichting

VN Makelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van juiste informatie. We kunnen echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos en volledig is. Daarom kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend.

 

Kenmerken

Algemeen

Overige

Erfpacht Ja
Terstond Ja

Kenmerken

Algemeen

Overige

Erfpacht Ja
Terstond Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

VNMakelaars

Aangeboden door:

VNMakelaars