Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Namens de verkoper mag 88 Makelaars de Van Den Berghstraat 77 aanbieden. De woning is gelegen in de buurt Laakkwartier-oost. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Op loopafstand van een basisschool, de Haagse Hogeschool, station Hollands Spoor en de Mega Stores. Het centrum van Den Haag met alle winkels is op korte fietsafstand. Openbaar vervoer is letterlijk om de hoek, Veel OV voorzieningen met de belangrijke bus- en tramverbindingen: 3 tramlijnen en 1 buslijn, die rechtstreeks naar alle stations, het centrum en het strand van Scheveningen gaan. Richting Delft, Scheveningen en het Centrum. Er zijn verschillende sportfaciliteiten aanwezig in de nabije omgeving. Daarnaast is de buurt is met haar diverse speelplaatsen kindvriendelijk. Uniek wonen in Den Haag vinden wij! De charismatische Herenstraat Rijswijk bevindt zich op loopafstand met diverse horeca zoals: Restaurant Elea, Café De Wits en Akihito Sushi is dit een sfeervolle gezellige wijk om te wonen.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Via een typisch Haags portiek betreed je via het open trappenhuis aan de rechterzijde de voordeur. Bij binnenkomst van de woning treed je direct de gang binnen. Via dezelfde gang krijg je toegang tot de trap naar de eerste verdieping. Via de overloop krijg je toegang tot de zeer ruime woonkamer van de woning. De woonkamer loopt over de gehele breedte van de woning. Voorheen 2 verschillende kamers nu open gebroken en gebruikt als een grotere woonkamer. Je krijg hierdoor veel natuurlijk licht binnen door de grote kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing.

De luxe keuken is heel gastvriendelijk door de open ligging in verhouding tot de woonkamer en het keukeneiland. Gezellig met je gasten in de keuken terwijl je kookt of met je kinderen voor ontbijt. De keuken is voorzien van 5-pits gaskookplaat met afzuiging, afwasmachine, koel- vrieselement, oven en magnetron. Kortom van alle gemakken voorzien.

Op de tweede verdieping zijn krijg je toegang tot alle slaapvertrekken en de badkamer via de overloop. Aan de achterzijde en voorzijde 2 ruimere slaapkamers en een derde slaapkamer die goed dienst kan doen als kinderslaapkamer, hobby, kantoor of inloopkast. Wie wil dat nou niet!

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Eigen grond;
- Bouwjaar 1935;
- Woonoppervlakte 88 m²;
- Zeer centraal gelegen;
- Geen VvE aanwezig;
- OV meerdere trams en bussen op loopafstand;
- Ligging vlakbij het Park den Burgh;
- Oplevering kan per direct.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

88 Makelaars