Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nu beschikbaar: vakantiewoning op zeer populaire bestemming en uiterst geschikt voor verhuur.*
I.v.m. veel vraag naar vakantiewoningen in dit gebied is deze woning spoedig op de markt gebracht. U kunt deze woning bezichtigen op 21 en 28 juli. Wilt u ook een kijkje nemen? Neem contact met ons op en sluit aan op één van de open dagen!

*Beeldmateriaal geeft een indicatie van de woning. De betreffende woning beschikt over hetzelfde model en indeling Daar de woning zeer populair zijn is er nog geen fotograaf geweest om foto's te maken van het betreffende object.

________________________________________________________________________________________________________

Welkom in deze prachtige vakantiewoning! Hier kunt u genieten van een comfortabel verblijf met talloze unieke kenmerken die uw vakantie onvergetelijk maken.

De vakantiewoning is ontworpen met veel raampartijen rondom, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen stroomt. De ruimtes zijn daardoor heerlijk helder en sfeervol.
In de moderne keuken vindt u alle gemakken die u nodig heeft om maaltijden te bereiden. De keuken is volledig uitgerust en stijlvol ingericht, zodat u zich direct thuis zult voelen.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime douchecabine met glazen deuren. Hier kunt u heerlijk ontspannen en verfrist aan uw dag beginnen.

Buiten vindt u een riante privétuin waar u kunt genieten van uw privacy. Neem plaats op het terras en geniet van de rust en groene omgeving.
Geen zorgen over parkeren, want er is een privéparkeergelegenheid beschikbaar. U kunt uw voertuig veilig en gemakkelijk parkeren.

De vakantiewoning heeft ook een indoor berging, zodat u voldoende ruimte heeft om uw spullen op te bergen. De praktische indeling biedt verschillende mogelijkheden voor opslag.

Deze vakantiewoning is ideaal gelegen als uitvalsbasis, dicht bij de zee en omgeven door een bosrijke omgeving. U kunt genieten van de prachtige natuur en de vele activiteiten in de buurt verkennen.
De woning heeft een nette afwerking en een moderne stijl. Het ruimtelijke ontwerp en de karakteristieke uitstraling zorgen voor een aangename sfeer.

Deze instapklare woning is perfect voor verhuur, eigengebruik of een combinatie hiervan. Of u nu wilt ontspannen tijdens uw vakantie of op zoek bent naar een goede investering, bent u hier aan het juiste adres.

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.


Over Parc du Soleil...

Wie van het strandleven houdt, zit in EuroParcs Parc du Soleil helemaal goed! Het vakantiepark ligt in het voormalige vissersdorpje Noordwijk in Zuid-Holland. Vanuit je vakantiehuis sta je in een kwartiertje met je voeten in het zand en in de golven. Langs de gezellige boulevard kun je terecht voor een lekkere lunch, een drankje of diner in één van de strandtenten en restaurants.
Kom je tussen eind maart en eind mei? Dan staan de bollenvelden volop in bloei. Op een kwartier rijden vind je de kleurige bloemenvelden van Lisse of de Keukenhof, maar ook recht tegenover het park ligt een uitgestrekt tulpenveld. In een half uur sta je in het historische centrum van Haarlem waar het barst van de culturele bezienswaardigheden zoals het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. Andere steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn ook goed bereikbaar vanaf het park. Voor jonge onderzoekers is het Corpus in Oegstgeest een aanrader. Kortom: Resort Parc du Soleil in de Zuid-Hollandse duinen is de ideale combinatie van strand en cultuur!
Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 220
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 220
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij