Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schitterende 2-onder-1-kapwoning, gelegen op een prachtige locatie, in een doodlopend straatje en direct aan de Wetering, bouwjaar 1994, voorzien van de modernste techniek, een woonoppervlakte van maar liefst 191 m² en een ruim perceel van 365 m² eigen grond met parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen grond.

Deze woning beschikt onder meer over een royale uitgebouwde woonkamer met vloerverwarming/koeling, luxe keuken in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur, 5 ruime slaapkamers met airconditioning en een luxe badkamer met whirlpool ligbad, inloopdouche met sunshower en een wastafelmeubel.

De riante achtertuin is fraai aangelegd en beschikt onder meer over een houten tuinhuis met rietgedekte kap en veranda, diverse terrassen en een steiger aan de waterzijde. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid voor de auto’s op eigen grond.

Deze woning heeft een fraaie vormgeving en is gebouwd en afgewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit. De woning is voorzien van een warmtepompinstallatie en zonneboiler, 37 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren en is zeer energiezuinig en natuurlijk volledig geïsoleerd. De begane grond is geheel voorzien van slangen die in de winter verwarmen en in de zomer via de warmtepomp ook koelen.

De woning is fraai gelegen, aan de rand van het dorpje Giessenburg, in een doodlopende straat, direct aan de Wetering, nabij een supermarkt, openbaar vervoer, scholen, speeltuintjes, sportverengingen, een partycentrum en uitvalswegen A15 richting Rotterdam en Nijmegen en de A27 richting Utrecht en Breda. Binnen circa 7 autominuten staat u in Gorinchem.

Oprit:
Ruime oprit met parkeerruimte voor de deur en voorzien van een laadpaal (EV-box, 11 kw).

Begane grond:
De gehele begane grond inclusief de voormalige garage, beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming/koeling, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en de plafonds zijn gestuukt en geschuurd.

Entree:
De entree (3,88 x 2,71 biedt toegang tot de voormalige garage, woonkamer en het toilet. In de entree is tevens de vernieuwde en uitgebreide meterkast met 15 groepen, 4 aardlekschakelaars, 3 kracht groepen en een SMA smart home manager. Ook bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping.

Toilet:
Toiletruimte met hangend toilet en volledig betegeld. Tevens is het toilet voorzien van mechanische ventilatie.

Voormalige garage:
De voormalige garage (8,46 x 3,68 / 2,98) is omgebouwd naar praktische ruimte met barretje, grote schuifwandenkast, de opstelling van de warmtepompinstallatie, de aansluiting voor de wasmachine en droger, gootsteen en biedt veel bergruimte en een steektrap naar de bergzolder Deze ruimte biedt toegang tot zowel de achtertuin als de voortuin.

De bergzolder (3,00 x 3,00) is voorzien van een Velux dakraam en de omvormers voor de zonnepanelen.

Woonkamer:
Royale uitgebouwde woonkamer met halfopen keuken met veel lichtinval door de vele ramen. Tevens is de woonkamer voorzien van een gashaard en biedt de woonkamer toegang tot de open keuken.

Keuken:
Luxe L-vormige keuken (5,37 x 2,40) in lichte kleurstelling met natuurstenen aanrechtblad en voorzien van luxe inbouwapparatuur, zoals een
combi oven/magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, Quooker en een vaatwasser. Daarnaast beschikt de keuken over veel kastruimte.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot de slaapkamers, de luxe badkamer, een tweede toiletruimte en de vaste trap naar de 2de verdieping.

Tweede toilet:
De toiletruimte met hangend toilet is volledig betegeld in lichte kleurstelling.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (5,38 x 3,51), is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airconditioning, radiator, inbouwkast en een praktische schuifwandenkast met grote spiegel. Deze slaapkamer heeft een doorloop naar de (baby)kamer (slaapkamer 3) en geeft tevens toegang tot een balkon. De kamer is afgewerkt met hoogwaardige houten vloerdelen.

Balkon:
Het balkon (4,75 x 1,70) is gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer 2 (4,63 x 2,50), gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een hoogwaardige houten vloerdelen, airconditioning, radiator en inbouwkast.

Slaapkamer 3 (3,08 x 2,98), gelegen aan de voorzijde van de woning en eveneens voorzien van een houten vloer, airconditioning en radiator. De kamer beschikt tevens over extra bergruimte achter de knieschotten.

Badkamer:
De luxe badkamer is voorzien van whirlpool ligbad met thermostaatkraan, ruime inloopdouche met sunshower, regendouche en thermostaatkraan en een wastafelmeubel met spiegelkast, lade en 2 losse kasten. De badkamer is volledig betegeld.

Tweede verdieping:
Middels een vaste open trap bereikt u de tweede verdieping met overloop en toegang tot 2 slaapkamers. De overloop biedt plaats aan de Warmte-Terug-Win-unit, wastafel en de zonneboiler en warmwateropslagbuffer.

Slaapkamer 4 (5,37 x 2,55/1,93), gelegen aan de achterzijde, voorzien van Velux dakraam, bergruimte achter de knieschotten en airconditioning.

Slaapkamer 5 (2,31 x 2,20), gelegen aan de voorzijde, voorzien van Velux dakraam, airconditioning, bergruimte achter de knieschotten en een vlizotrap naar de bergzolder in de nok van het huis.

Tuin:
Heerlijke achtertuin, direct grenzend aan de Wetering. ’s Zomers vissen of varen met een bootje en ’s winters schaatsen, het kan hier allemaal! De tuin beschikt onder meer over diverse terrassen, gazon, beplanting, steiger, zij-uitgang en een fraaie rietgedekte schuur met veranda.

Overige:
Betonnen constructievloeren;
Volledig geïsoleerd;
Verwarming middels warmtepompinstallatie (Stiebel Eltron, 2019);
Warm water middels warmtepompinstallatie en zonneboiler (Nefit, 2019);
Balansventilatie middels Warmte-Terug-Win-unit (Duco, 2019);
37 zonnepanelen (2018) incl. 3 stuks SMA Sunny Boy omvormers aangesloten op 3 stuks aparte aardlekautomaten;
Glas-Glas Solarwatt;
De woning wordt geheel gasloos verwarmd en is hiermee op haar toekomst voorbereid;
Vloerverwarming én koeling op de begane grond;
Airconditioning op alle slaapkamers;
Aanvaarding; in overleg


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 46
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 191
Inhoud woonhuis 600
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 46
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Zonnecollectoren Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.