Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

RUIME 4-KAMER PORTIEKWONING OP DE 2E VERDIEPING MET DRIE SLAAPKAMERS EN ZONNIG ACHTERBALKON. PERFECTE LOCATIE! IN HET HART VAN ALLE ACTIE.

Geniet van het gemak van wonen in het hart van alle actie. Deze portiekwoning bevindt zich op een gunstige locatie, omringd door winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Alles wat u nodig heeft, ligt binnen handbereik.

De woning biedt veel potentie. Of u nu ervaren bent of iemand die zijn eerste stappen zet in de wereld van verbouwen, hier vind u een betaalbare woning die de ruimte geeft om het helemaal naar eigen smaak aan te pakken.

Kenmerken van de woning:
- Grond eeuwigdurend afgekocht
- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte 71 m²
- Externe buitenruimte 5 m²
- 3 slaapkamers
- Eenvoudige keuken
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Cv-combiketel voor verwarming en warmwater

Indeling:

Betreed het appartement via het open portiek op de 1e etage. Entree met meterkast en opbergruimte. Interne trap naar de 2e etage.

Appartement

Hal die toegang geeft aan alle vertrekken.
U stapt binnen in een royale woonkamer die veel natuurlijk licht binnenlaat. Geheel naar eigen smaak in te richten of te herindelen. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groeiend gezin of voor het creëren van een thuiskantoor.

Eenvoudige keuken met de mogelijkheid om te renoveren tot een eigentijdse keuken. De deur geeft u toegang tot het balkon
De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Standplaats van wasmachine en Cv-ketel. Separaat toilet.

Hoewel de woning wat liefde en modernisering nodig heeft, biedt dit de mogelijkheid om het helemaal naar uw smaak te maken en een droomhuis te creëren. Met de juiste renovaties en upgrades, zal deze bovenwoning ongetwijfeld een investering met toegevoegde waarde zijn.

Locatie:

Het appartement ligt dichtbij diverse winkels, de Haagse Markt, het Zuiderpark om te wandelen of te sporten en diverse scholen. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.
Het openbaar vervoer, waaronder buslijnen, 21, 25 en 51; tramlijnen 4, 6 en 12; Treinstation Moerwijk op loopafstand; NS Station Hollands Spoor en Centraal Station met openbaar vervoer of de fiets. Uitvalswegen en snelwegen A-4 en A-13 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Algemene informatie:
• Actieve Vereniging van Eigenaren bijdrage € 127,36 p/m.
• VVE aandeel: 1/3
• VVE MJOP: vergaderbesluit VVE agenda
• VVE beheerder: Actief VVE Beheerder Den Haag
• VVE opstalverzekering: vergaderbesluit VVE agenda
• Oplevering: per direct.

Mis deze kans niet!
Of u nu een starter bent die op zoek is naar een eerste woning of iemand die op zoek is naar een comfortabele plek dichtbij alle voorzieningen, dan is deze portiekwoning de perfecte combinatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de woning aan de Schalk Burgerstraat te bezichtigen en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 145
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 145
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Park 16Hoven Makelaardij