Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zeer centraal en op een prachtige locatie gelegen, royaal 4-kamerappartement, gelegen op de 3de verdieping en voorzien van een inpandige berging op de parterre. Het appartementencomplex bestaat uit 5 woonlagen en is voorzien van een verzorgde afgesloten hal met intercom en comfortabele lift. Vanuit het appartement heeft u aan de voorkant vrij uitzicht over de tuinen, de achtergelegen wijk en het winkelcentrum. Rondom het complex is er voldoende parkeergelegenheid. In de nabijheid van het appartement is een kleinschalig winkelcentrum aanwezig. NS-station, scholen en het recreatiegebied het “Gouwebos” liggen op loopafstand van het appartement. Het appartementencomplex is gebouwd in 1966 en door de actieve VvE keurig onderhouden. De woonoppervlakte van het appartement is 87 m² en het biedt een 10 m² groot balkon. Dit balkon is gesitueerd op het zuiden en bereikbaar middels een schuifpui vanuit de woonkamer. De inhoud van het appartement bedraagt circa 275 m³.

Indeling:

Begane grond: Fraai afgesloten centrale entree met bellentableau, elektrische deuren en liftinstallatie. Tevens toegang tot de inpandige bergingen.

Appartement: Entree/gang met garderobe en meterkast (8 groepen). Centrale hal met toegang tot de woonkamer, drie slaapkamers, licht betegelde toiletruimte en een uitgebouwde badkamer. Zowel de voorhal als de centrale hal zijn voorzien van een vinylvloer en wanden afgewerkt met spachtelputz.

Vanuit de hal komt u in de ruime en zonnige woonkamer met open keuken. Doordat de muur tussen de keuken en woonkamer verwijderd is, hebt u nu een woonruimte beschikbaar van circa 10,4 x 3,8 meter. De keurige keuken is aan de galerijzijde gesitueerd en voorzien van een hoekopstelling aan de ene zijde en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger onder een werkblad aan de andere zijde. Verder is de keukenopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, donkerkleurig kunststof werkblad met dubbele spoelbak en veel kastruimte. De grote woonkamer is dus aan de balkonzijde (zuiden) gelegen en keurig afgewerkt met spachtelputz wandafwerking. Het balkon is via een schuifpui bereikbaar, waardoor u het balkon meer kunt betrekken bij uw woonkamer. Ook via een normale deur vanuit de slaapkamer is het balkon bereikbaar.

De half betegelde toiletruimte in de hal is voorzien van een duobloktoilet en een fonteintje. Naast het toilet is de badkamer gesitueerd, die gedeeltelijk in de slaapkamer is uitgebouwd. Op deze manier is er een grote doucheruimte gecreëerd die, zeker voor senioren, goed bereikbaar is. De badkamer is verder geheel betegeld en voorzien van een breed wastafelmeubel met bijpassende spiegel. Het geheel is keurig verzorgd.

Het appartement beschikt over drie keurige slaapkamers, van circa 8,0 m², 5,8 m² en 11,0 m². De kleinste slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote inbouwkast en de kamer aan de voorzijde een complete vaste kastenwand. Alle kamers zijn voorzien van vinylvloeren. Vanuit de kleinste kamer aan de achterzijde is er toegang tot het woningbrede balkon.

Bijzonderheden: Het betreft een keurig verzorgd appartement gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement is voorzien van blokverwarming en een elektrische boiler. Deze is geplaatst in de kast van de slaapkamer. De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 136,- per maand, exclusief ca. € 50,00 voorschot op de stookkosten. Oplevering: in overleg, maar desgewenst snel.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, die is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 26.6
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 275
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Oppervlakte woonkamer 26.6
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen