Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DE BOUW IS INMIDDELS GESTART !!

In nieuwbouwwijk De Ligt IV te Alphen worden op korte termijn energiezuinige woningen gerealiseerd. De woningen voldoen aan de huidige energiezuinige richtlijnen (BENG-eisen) en worden uitgevoerd met onder andere een lucht-water warmtepomp, zonnepanelen, WTW-installatie en de woning is volledig geïsoleerd, waaronder HR++ beglazing. De gevelkozijnen worden uitgevoerd in kunststof, hetgeen zeer onderhoudsvriendelijk is. Middels de warmtepomp, met buitenunit, kan de woning aan de Weegbree 34 naast verwarmd ook beperkt gekoeld worden.
Uitbreidingswijk De Ligt IV is een nieuwbouwwijk aan de rand van Alphen, waar woningen worden gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Momenteel zijn er nog een beperkt aantal woningen beschikbaar, waaronder 2/1 kapwoningen, hoekwoningen, middenwoningen en een (geschakelde) levensloopbestendige woning.
Men verwacht in Q2-2024 de woningen op te leveren.

Bouwnummer 29 (Weegbree 42) is één van de laatst beschikbare levensloopbestendige woningen. De woning is een 2/1-kapwoning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De entree met meterkast en garderobenis geeft toegang tot de woonkamer, toilet (casco) en de slaapkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Vanuit de keuken bereik je de achtertuin middels openslaande tuindeuren. In de woonkamer is tevens een praktische trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de entree bereik je de slaapkamer op de begane grond met aansluitend de badkamer (casco) en een royale inloopkast. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche en een wastafel.

Overloop met aansluitend twee slaapkamers, bergruimte en een badkamer (casco). De badkamer biedt eventueel ruimte voor een inloopdouche, wastafel en toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is thans ingedeeld in een open bergzolder en een afgesloten technische ruimte. De technische ruimte is de opstelplaats voor de binnen-unit warmtepomp, WTW installatie en aansluitpunten voor het witgoed (wasmachine én wasdroger). De open bergzolder kan vrij ingedeeld worden.

De achtertuin is gelegen op het noorden. Omdat er ca. 5,5 m¹ perceel naast de woning ligt is er voldoende parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 557
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 557
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Tuin achter Ja
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars