Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Projectomschrijving
Op het voormalige terrein van het Merletcollege in Cuijk worden in totaal 13 levensloopbestendige en zeer energiezuinige appartementen gebouwd -en één vrijstaande woning- in opdracht van CPO Wonen voor Gevorderden Cuijk - De Maarle.
Toekomstige bewoners hebben het plan samen ontwikkeld en zijn gezamenlijk opdrachtgever. Zij bouwen in CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap).
Toekomstige bewoners delen: een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een mooie tuin, een dakterras, een atelier/klusruimte en fietsenstalling én het gedachtegoed van het wonen in een moderne woongemeenschap.
Alle appartementen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een balkon of tuin. De appartementen op de verdieping zijn bereikbaar met een lift. De vrijstaande woning heeft 3 woonlagen en een ruime privétuin. Deze woning is ook geschikt voor een gezin met kleine of opgroeiende kinderen!

Bouwnummer 07 (vrijstaande woning) € 622.000,- VON
Vrijstaande woning vrij gelegen op een hoekperceel.
Entree met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Toegang tot toilet en woonkamer / keuken. Royale L-vormige woonkamer thans gesitueerd met de eethoek aan de voorzijde van de woning, de keuken is centraal gesitueerd en aan de achterzijde de zithoek. Vanuit de zithoek heb je prachtig zicht en toegang tot de achtertuin (ca. 150m2). Royale overloop met aansluitend 3 slaapkamers (waarvan 1 uitgevoerd met praktische inloopkast) en de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad (optioneel), wastafel en toilet. Middels vaste trap bereik je de bergzolder welke thans een open ruimte is en ingedeeld kan worden als extra werk- of sportruimte.
Er is een privé berging en er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Omgeving
Wonen op een prachtige locatie! Op 400 meter van de Maas, op 600 meter van het levendige centrum met treinstation, bioscoop, theater en diverse winkels. Op 5 autominuten van de A73.

Duurzaam wonen en leven
Nieuwbouw betekent duurzaam en comfortabel wonen. De woningen worden energie-neutraal gebouwd en onder andere voorzien van een goede isolatie voorziening, dubbele beglazing, warmtepomp en een WTW installatie. De warmtepompboiler zorgt voor het warme water.
Bewoners streven ernaar om door de wijze van samen leven een extra bijdrage te leveren aan duurzaamheid, denk aan gezamenlijk tuin- en ander gereedschap, de krant en mogelijk in de toekomst het delen van een of meerdere auto’s. Hiermee zijn we bewust bezig met het zo min mogelijk belasten van de aarde.

Samen wonen met behoud van privacy
Bewoners van De Maarle willen in een woongemeenschap wonen waar goed nabuurschap vanzelfsprekend is. Ieder heeft zijn eigen woonruimte en samen deel je de gemeenschappelijke voorzieningen waar je ze elkaar kan ontmoeten, activiteiten organiseren, onderling en soms ook voor mensen uit de buurt of vrienden en bekenden. Grenzend aan de ontmoetingsruimte is de gemeenschappelijke tuin waar men in zomeravonden samen kan eten of waar gewerkt kan worden. in de tuin.
De bewoners willen elkaar stimuleren om actief in het leven te staan en waar nodig elkaar te helpen als goede buur.

Planning
Inmiddels zijn we gestart met de realisatie van de woningen. We verwachten de woningen in Q1-2025 op te leveren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 150
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 278
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 183
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 150
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 278
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars

De nieuwste woningen in Cuijk