Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fraaie locatie op ‘Landgoed Old Heino’ ligt deze ruime kavel van maar liefst 568 m2. Het park is zeer gewild, er wordt volop gebouwd aan prachtige bungalows.

Het park ligt op korte afstand van Heino, een dorp met verrassend veel voorzieningen, een bloeiend verenigingsleven en een gezellig dorpsfeest. Er is een divers winkelbestand, een drietal basisscholen en er zijn veel sportvoorzieningen. Daarnaast is het dorp goed bereikbaar door de ligging aan de N35 en door het station waardoor plaatsen als Zwolle en Deventer goed bereikbaar zijn. De omgeving kenmerkt zich door het afwisselende landschap en de diverse landgoederen en havezathes rondom het dorp zoals het Nijenhuis, ’t Reelaer en Den Alerdinck.

Voor het perceel is reeds een bouwplan gemaakt waarvoor ook al een omgevingsvergunning is verstrekt. Deze woning, welke kan worden gebouwd door bouwbedrijf Poppe, bestaat uit een ruime woonkamer tuindeuren en open keuken, drie slaapkamers van 8, 10 en 12 m2, een complete badkamer met separaat toilet en een praktische berging.

De woning wordt verwarmd middels een lucht/water warmtepomp die in de technische ruimte is gesitueerd. Daarnaast worden er zonnepanelen geplaatst alsmede HR+++ glas in kunststof kozijnen. De wanden worden keurig afgewerkt met glasvezelbehang.
In de vraagprijs zijn diverse kosten opgenomen zoals de omzetbelasting, de leges van de omgevingsvergunning, de kosten van de architect en de kosten van de notaris voor de overdracht. Uiteraard is de bouw van de woning hier nog niet in meegenomen, de kosten hiervan bedragen € 229.900.

BIJZONDERHEDEN;
- Deze woning wordt gasloos gebouwd en is uitermate goed geïsoleerd.
- Voorzien van 16 zonnepanelen en HR+++ glas
- Slapen en baden op de begane grond
- Vloerverwarming in alle ruimtes.
- Badkamer voorzien van een inloopdouche en een wastafel.
- Separaat toilet wandcloset en een fontein.
- Gelegen op een royaal perceel van 568 m2 eigen grond
- Lage parklasten slechts € 590 per jaar (2023)
- excl. keuken en straatwerk

In de aanloop naar de waarschijnlijke omzetting van recreatiebestemming tot woonbestemming heeft de gemeente reeds opdracht gegeven tot het uitvoeren van voorbereidende onderzoeken. Deze bestemmingswijziging zal dan in lijn zijn met de wens van de Tweede Kamer om parken die niet meer recreatief in gebruik (kunnen) zijn om te zetten naar woonwijken.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 96
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 568
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 96
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 568
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lindenhorst Makelaars en Taxateurs

De nieuwste woningen in Heino