Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZOEK DE OPEN DAG OP 7 DECEMBER AS tussen 15:30 uur en 16:30 uur!
Locatie: terrein Havenpoort

BOUWKAVELS

Op 'De Vrijlanden' van Campervelden kunt u wonen zoals u dat wilt. Op deze fraaie locatie aan de rand van Kamperland bieden wij namelijk een 15-tal bouwkavels aan. Deze kavels variëren in grootte van 488m2 tot 1076m2. De koopsom variëren van € 107.360,00 VON inclusief BTW tot € 269.000,00 VON inclusief BTW. Voor een overzicht van de koopsommen per kavel verwijzen wij u naar de prijslijst die u op onze website kunt downloaden.

De bouwkavels zijn gunstig gelegen. De kern van Kamperland, met al zijn faciliteiten (supermarkt, scholen, arts, etc.) bevindt zich op loop- dan wel op fietsafstand. Daarnaast bereikt u de oever van het Veerse Meer te voet en het Noordzeestrand te fiets. In de kern van Kamperland is doorgaans permanente bewoning toegestaan. Tevens mag u in de Kamperlandse kern, na het verkrijgen van een persoonlijke vergunning van de gemeente Noord-Beveland, een woning als tweede huis in gebruik nemen. Wij informeren u graag over de spelregels.

Hoewel er veel mogelijk is zijn er een aantal voorwaarden waar uw droomhuis moet voldoen. Een aantal van deze voorwaarden vindt u in de beschrijving "Ontdek De Vrijlanden" welke tevens van onze website is te downloaden.

Mocht u interesse hebben in een bouwkavel kunt u uiteraard een afspraak met ons inplannen. Wij nemen graag het stappenplan met u door en bespreken tal van bijkomende punten die van belang zijn bij de aankoop van een kavel en de realisatie van uw droomhuis.

(NB: Omdat het reserveringsoverzicht aan wijzigingen onderhevig is kan de werkelijke status afwijken van de status die op de prijslijst wordt vermeld. Voor een actueel beeld van welke kavels beschikbaar zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen)

###

NEUBAU

Verschiedenen Grundstück am rand von Kamperland zu verkaufen. Bitte Kontaktieren Sie uns für die verschiedenen Möglichkeiten.

Dieses Haus gehört zum Dorfkern und darf deshalb grundsätzlich nur für Dauerbewohnung genutzt werden. Die Gemeinde erteilt jedoch Bewilligungen für eine sogenannte Teilzeitbewohnung (Vergunning Deeltijd Wonen), welche die Nutzung des Objekts als Ferienhaus möglich macht. Wir können Ihnen beim Einholen einer solchen Bewilligung behilflich sein. Dank der Bewilligung können Sie die Immobilie als Ferienhaus nutzen, es gibt jedoch eine wichtige Einschränkung: das Objekt darf nicht zu Erholungszwecken weitervermietet werden. Wir informieren Sie gerne über alles, was Sie für die erfolgreiche Anfrage dieser Bewilligung wissen müssen.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa,vrijstaande woning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte Ja
Inhoud woonhuis 10
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ruiterplaat Makelaardij

Veerweg 3
4493AL Kamperland (Zeeland)
T: +31-(0)113-372474

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de De Vrijlanden in Kamperland?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis