Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

The West Blake | UPTOWN
Bouwnummer 7.04 Koopsom indicatie € 453.000 - 473.000 v.o.n.

Type P
Tweekamer appartement Uptown, 56 of 57 m2, voorzien van eilandkeuken.

INTERESSE?
De voorbereidingen voor het project zijn gestart. Heeft u interesse om een nieuw huis te betrekken in hartje Rotterdam in deze fantastische buurt waarbij u alleen nog uw verhuisdozen hoeft uit te pakken? Meld u alvast aan via thewestblake.nl en blijf op de hoogte van de start verkoop!

25 Appartementen
Het summum: Uptown. Deze luxe en lichte appartementen hebben een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Je woont tussen alle galeries, vlakbij musea, goede restaurants en mooi uitgaan, ‘on top of things’.

Uptown beslaat de 25 appartementen (40-77 m2) op de zesde, zevende en achtste verdieping van The West Blake. Op de zesde verdieping hebben alle appartementen een balkon, dakterras of City Garden. Op de zevende is er een groot dakterras voor alle bewoners van The West Blake. Het bovenste deel is voorzien van een bijzonder rond raam, een oog op de stad.

De afwerking is van zeer hoog niveau. Voorgesteld zijn nu keukens in Umbra mat lak met een composiet werkblad, Siemens inbouwapparatuur en een bronzen Quooker. Bij de meeste appartementen uitgevoerd met een eiland en een hoge apparatenkast in donker Wengé. Op de vloer komt een fraai PVC in eiken. De badkamers worden voorzien van een prachtige tegel met een witte zandsteenuitstraling. Ook hier een inloop-regendouche met drain, glazen douchewand en wastafelmeubel. De hele uitstraling van het appartement is Milanees ingetogen.

De appartementen en studio’s zijn woonklaar (inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer, vloer- en wandafwerking) en zeer energiezuinig (voorzien van een A+++ energielabel).





Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars

Wooninfluencers

Laden..