Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mis je thuis de rust en ruimte die het Drentse land te bieden heeft? Deze recreatiewoning is gelegen aan het begin van het park en heeft een grote omheinde tuin met veel privacy. De recreatiewoning mag het gehele jaar recreatief gebruikt en verhuurd worden. De stenen woning met inpandige berging heeft een mooi perceel centraal gelegen nabij de entree en meerdere speelfaciliteiten. In 2023 is de woning geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Er is een moderne keuken met inbouwapparatuur, een volledig gerenoveerde badkamer, onderhoudsarme pvc vloeren, vernieuwde meterkast, nieuw meubilair en het dak is gereinigd en gecoat. De recreatiewoning wordt compleet gemeubileerd verkocht, wat is inbegrepen in de koopsom.

Het Zwiggelterveld 167 is gelegen op het kleinschalige vakantiepark Het Hart van Drenthe in het gelijknamige natuurgebied vlakbij het pittoreske dorp Westerbork.
De omheinde woning biedt een heerlijke plaats om in de tuin te genieten op het terras van een hapje en drankje terwijl de kinderen spelen bij de woning of op het park. Ideaal is de centrale ligging met op steenworp afstand het overdekte zwembad met peuterbad, de receptie met tuinkamer, het voetbal-/basketbalveldje, air trampoline en de grote speeltuinen. Een fijne plek voor een gezin met kinderen die graag actief zijn, maar ook voor de rustzoeker die graag gaat fietsen of wandelen in de bosrijke omgeving.

De woning
De gemoderniseerde recreatiewoning is in 2023 gerenoveerd en gerestyled.
De woning heeft een eigen tuin die via een gedeeld pad wordt bereikt. Het tuinpad leidt naar de voordeur waar je de woning binnen komt in de hal en met meterkast. Op een zonnige dag kan je woonkamer ook via de schuifpui vanaf het terras bereiken en de fiets kan direct in de berging worden geplaatst die een deur heeft naar de woonkamer. De woonkamer heeft een grote raampartij, waardoor er in de kamer ook op een winterse dag veel daglicht binnenkomt. Het ontbijt of diner kan worden bereid in de moderne keuken voorzien van een koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat met afzuigschouw en vaatwasser. De maaltijd kan worden genuttigd aan de eettafel die nu geplaatst is in de lichte hoek met uitzicht op de tuin. Op een koude winterdag brengt een knapperend vuurtje n de open haard warmte en extra sfeer. Op de begane grond bevindt zich de moderne badkamer met vrijdragend toilet, handdoek radiator, wastafelmeubel en inloopdouche met deur. Naast de badkamer is de inpandige berging met wasmachine aansluiting, ruimte voor het binnen stallen van fietsen en mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden.
Met de trap is de 1e etage bereikbaar waar vanaf de compacte overloop beide slaapkamers bereikbaar zijn evenals de bergruimte met cv-ketel. De hoofdslaapkamer heeft een 2-persoonsbed met een kledingkast en de 2e slaapkamer heeft 2 los staande bedden met kledingkast tussen de bedden
De gehele woning is afgewerkt met een onderhoudsarme pvc-vloer, neutrale kleuren op de wanden een modern interieur waarbij gebruik is gemaakt van een natuurlijke kleurenschema.

Zelf gebruiken of verhuren
Permanente bewoning is op Het Hart van Drenthe niet toegestaan. Het is mogelijk om de woning te gebruiken als tweede woning voor (recreatief) eigen gebruik. Uiteraard kan deze woning ook verhuurd worden, wat kan zorgen voor rendement. Op het vakantiepark Het Hart van Drenthe mag iedere eigenaar de recreatiewoning naar eigen wens inrichten. Bij verhuur via Summio gelden er algemene richtlijnen, waar de eigenaar zijn/haar eigen stijl in de inrichting kan verwerken. Deze woning voldoet aan de huidige richtlijnen voor de verhuur.

Het park
Het Hart van Drenthe is een kleinschalig vakantiepark gelegen aan Boswachterij Hart van Drenthe, een 5000 hectare groot natuurgebied met aaneengesloten gevarieerde natuur. Het park beschikt over meerdere speeltuinen, air trampoline, kabelbaan, voetbal/basketbalveldje, jeu de boules baan, midgetgolfbaan, receptie met winkel en tuinkamer met kleine lunch en koffiekaart. Midden op het park zijn er laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst.
Tegenover de receptie is de vissteiger en naast de centrale parkeerplaats start het belevingspad die doorloopt rond het park en waarop aangesloten kan worden op andere routes bijvoorbeeld richting de Sterrenwacht en herdenkingskamp Westerbork.

Omgeving
Het recreatiepark is gelegen aan het Oranjekanaal en heeft daar ook een eigen vissteiger. Rondom het park lopen meerdere fiets- en wandelroutes en bij de receptie bevindt zich knooppunt 52. Het brinkdorp Westerbork met gezellige horeca en directe voorzieningen is op fietsafstand. In de nabijheid zijn verschillende andere dorpen waaronder het museumdorp Orvelte en ook de steden Assen, Groningen en Emmen bevinden zich op korte afstand.
Er zijn vele bossen in de omgeving met recreatieplassen, Het Boomkroonpad, hunebedden, verschillende musea, Wildlands Emmen, het TT-circuit, meerdere pretparken, indoor speeltuinen, golfbanen, maneges, vele mooie verhuurbedrijven met georganiseerde Daf en Solex ritten, boerderijwinkels met lokale producten en nog vele andere recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Kortom een omgeving die veel te bieden heeft voor jong en oud.

Bijzonderheden:
- 4 persoons stenen recreatiewoning met 2 slaapkamers
- geen BTW van toepassing
- gefundeerde stenen woning op eigen grond
- royale tuin met veel privacy
- actieve VvE
- kleinschalig park met zwembad

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 240
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij