Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige 6 persoons stenen vakantiewoning met veranda op eigen ruim kavel te bungalowpark De Kern bij Putten, een prachtige ligging op de Veluwe!
De leefruimte is één mooie grote open ruimte waarin zich zowel de keuken – inclusief eethoek – als ook de woonkamer bevinden. De woonkamer is lekker ruim en heel licht mede door de grote ramen/deuren als de bovenramen. De ruime hoek keuken is compleet uitgevoerd met een koelkast inclusief vriezer, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Tussen de woonkamer en de keuken staat de eettafel met plaats voor maar liefst 6 personen.
Met 3 slaapkamers biedt deze woning slaapplaatsen voor 6 personen. In de eerste slaapkamer staat een groot 2 persoonsbed met genoeg opbergruimte. De andere twee slaapkamers zijn uitgerust met een eenpersoonsbed en voldoende kastruimte. Deze slaapkamers bieden genoeg ruimte om eventueel nog een bed te plaatsen.

De badkamer bevindt zich op de begane grond, deze is zeer ruim het heeft een douchecabine, wastafel met kastje en grote spiegel en een designradiator. Hiernaast bevind zich een los toilet. Tevens beschikt de woning over een wasmachineaansluiting. Deze vakantiewoning heeft een prachtige ligging in een natuurrijke omgeving. De tuin ziet er mooi, met plaats voor meerdere tuinsetjes. Aan de voorkant is er nog een grote overkapping/carport voor de auto’s.
De jaarlijkse parklasten bedragen circa EUR 850,=. Huisdieren zijn toegestaan en het park is het hele jaar geopend.

Bungalowpark De Kern
Bungalowpark De Kern ligt in de mooie Veluwse bossen van het dorp Putten. Het centrum ligt op ongeveer 5 minuten afstand per auto van bungalowpark De Kern. Op winkel centrum Putten kunt u bekijken welke winkels en evenementen er in Putten zijn. Daarnaast zijn er ook leuke uitstapjes te doen in putten
Tips om er op uit te trekken: Wandel- en fietsroutes, huifkartochten, Landgoed Schovenhorst met de Bostoren, het Veluwe Randmeer, de schaapskooi en -kudde in Ermelo, Dolfinarium Harderwijk en nog veel meer.
Heeft deze mooie vakantiewoning uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij laten het graag aan u zien!

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 105

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Afwerking Normaal
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 350
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Normaal
Kwaliteit object Normaal
Onderhoud binnen Goed
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 105

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Afwerking Normaal
WC zwevend Ja
Eigen grond Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 350
Douchecabine Ja
Vrij uitzicht Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit keuken Normaal
Kwaliteit object Normaal
Onderhoud binnen Goed
Beschutte ligging Ja
Buiten bebouwde kom Ja
Parkeergelegenheid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar