Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar HET BUITENVERBLIJF VAN UW DROMEN?

Dat is kort samengevat de juiste typering van dit riante woonobject.
Bent u een (actieve) rustzoeker? En houdt u van wandelen, fietsen, maar wilt u ook gewoon zo nu en dan even lekker relaxen? Dan is dit uw kans om een riante woning ‘buiten’ te bemachtigen!
Deze exclusieve, vrijstaande recreatiewoning, omgeven door de rustieke ambiance van recreatiepark ‘Bos en Enk’ te midden van de fraaie bossen tussen de Achterhoekse dorpen Halle en Zelhem, staat binnenkort klaar om u te verwelkomen!
De levensloopbestendige en rolstoelvriendelijke woning op deze fantastische, landelijke locatie kenmerkt zich door een buitengewoon hoog afwerkingsniveau: één van de directe troeven ten opzichte van andere verblijven op het recreatiepark. Deze ruime woning is ook echt een familiehuis met maar liefst 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers en een vrijstaande berging in de heerlijke tuin, die veel privacy biedt. Laten we de details ontdekken!

ALGEMEEN
De woning met een woonoppervlak van 131 m2 en een inhoud van 395 m3 is gelegen op een perceel van 566 m². Dankzij de weelderige tuin rond het huis ervaart u meteen de vrijheid en privacy die deze woning te bieden heeft. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of voor uw gasten. Zodra u de woning verlaat, kunt u direct genieten van het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap met ondermeer talrijke wandel-, fietsroutes. In deze unieke omgeving krijgt het begrip 'recreatiewoning' een extra dimensie!
Als u er een dagje op uit wilt trekken, heeft de nabije omgeving veel te bieden. Het dorp Halle staat bekend om zijn bruisende gemeenschapsleven, met tal van activiteiten en een hechte samenleving. Voor boodschappen hoeft u slechts een korte rit te maken naar Zelhem of Doetinchem. Hier vindt u vele leuke horecagelegenheden. U bent ook zo de Duitse grens over, want onze oosterburen zijn slechts 20 minuten verwijderd. Het is tevens een leuk uitje om hier even wat boodschappen te doen. En combineer dan het nuttige met het aangename en bezoek vervolgens een terras of restaurant voor een heerlijk glaasje of om een vorkje te prikken.
Door de gunstige ligging ten opzichte van de A18 en A12, kunt u ook gemakkelijk wat verder weg. En openbaar vervoer vindt u op korte afstand.

ENTREE
Bij aankomst parkeert u uw auto of de fiets op de lange en brede, geheel vernieuwde oprit naast het huis. Vanaf hier is het slechts een paar stappen naar binnen. In de hal met een gastentoilet en een gangkast is tevens de trap naar boven. De fraaie eikenhouten trap heeft aan beide zijden een leuning. En de traptreden zijn antislip gefreesd, want veiligheid staat voorop in deze woning.

BEGANE GROND

TOILET
Hoe luxe zou je deze willen hebben? De volautomatische douche wc van Grohe is een wand closet met een aquaclean binnenzijde van Geberit met een volautomatische bediening, die in werking treedt zodra je de toiletruimte binnenkomt. De toiletruimte heeft tevens een zeer fraaie tegelvloer en is voorzien van een fonteintje.

WOONKAMER
De woonkamer straalt rust en ruimte uit. Door de neutrale basis en de hoogwaardige afwerking hoeft u nauwelijks iets te veranderen, mocht u hier toch uw eigen sfeer willen creëren. Op de vloer ligt een PVC vloer met lichte houtprint. Dankzij de glazen pui over de volledige breedte van de kamer, heeft u het gevoel alsof u constant buiten bent. Aan twee zijden bevinden zich grote openslaande deuren naar de tuin, waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot de royale, overdekte terrassen.

TERRAS
Deze plek, waar u veel tijd zult doorbrengen, bied voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. Hier kunt u ontspannen, als dat uw favoriete bezigheid is, maar u kunt ook avonden lang dineren met uw vrienden of familie.
Het terras is vanaf de openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken en is geheel overdekt. Een gedeelte is afsluitbaar met schuif-glasdeuren en één gedeelte is voorzien van elektrische screens. Hierdoor kunt u dan ook bijna het hele jaar door van dit terras genieten: weer, of geen weer.
KEUKEN
Vanuit de woonkamer kijkt u de aangrenzende, in 2022 geheel vernieuwde luxe open keuken in. De moderne keuken heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien. De betegelde vloer en het lichte composieten aanrechtblad sluiten mooi aan bij de totaalsfeer van het interieur. Met een 5-pits inductiekookplaat en een combimagnetron tovert u hier snel uw favoriete maaltijd op tafel. De keuken heeft een raam met screen.

BERGING/BIJKEUKEN
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een berging/bijkeuken met een buitendeur. Hier vindt u 3 inbouwkasten, voorzien van stroom, ideaal om spullen op te bergen zonder ze steeds van de ene naar de andere plek te hoeven verplaatsen!
De bijkeuken heeft een witgoedaansluiting en een praktische plavuizen vloer.
Buiten is er nog een vrijstaande houten berging met een oppervlakte van ca. 6m². Handig voor het opbergen van uw tuinspullen.

MASTERBEDROOM (SLAAPKAMER 1)
Aangrenzend aan de hal bevindt zich de eerste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning op de begane grond. De twee ramen zorgen hier voor een mooie lichtinval. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en er zijn grote inbouwkasten. De afwerking en materiaalkeuze is ook hier van hoge kwaliteit, wat samen met de prachtige parketvloer zorgt voor een rustige uitstraling.
En wat wilt u nog meer? Deze royale kamer met tv aansluiting heeft ook nog eens een badkamer ensuite!

BADKAMER (ENSUITE)
Hoe fijn en comfortabel is een slaapkamer met een ensuite badkamer! En dan nog wel zo’n luxe badkamer met zo’n mooie afwerking en fijne tegelvloer.
Door het raam komt veel daglicht de ruimte in en u kunt heerlijk genieten van de inloopdouche met regendouche.
Er is een staand bidet.
Het fraai ogende badmeubel met de extra ruime wastafel en de grote spiegel met verlichting biedt veel bergruimte voor al uw handdoeken.
De fraaie designradiator maakt het plaatje compleet.
De badkamer wordt mechanisch geventileerd.

EERSTE VERDIEPING
Deze bereiken we via de fraaie eikenhouten trap met aan beide zijden een leuning en antislip gefreesde traptreden. Hier bevinden zich een tweede badkamer en nog eens twee slaapkamers, beiden met toegang tot het dakterras.
SLAAPKAMER 2
Deze slaapkamer heeft via het raam uitzicht op het fenomenale, bosrijke omliggend landschap. Dit is een heerlijke kamer aan de zijkant van het huis; zeer comfortabel, met inbouwkasten en een TV aansluiting. En er is zelfs een dakterras voor als u even een frisse neus wilt halen.

SLAAPKAMER 3
De derde slaapkamer heeft dezelfde afmetingen als de tweede. Momenteel wordt deze kamer, met ook weer veel bergruimte en TV aansluiting, gebruikt als een hobby/werkkamer. Maar u kunt hier ook een thuiskantoor of extra slaapkamer van maken. De keuze is aan u!
En wat heel fijn is: u kunt ook hier weer naar buiten, naar het dakterras.

BADKAMER 2
Tot slot nemen we nog een kijkje in de tweede badkamer. Deze is voorzien van een douchecabine, een enkele wastafel en een staand closet. Handig, zodat u 's nachts niet helemaal naar beneden hoeft te gaan. De badkamer heeft tevens een witgoedaansluiting.
De afwerking is ook hier weer van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de grote ramen kunt u wederom genieten van het landelijke uitzicht.

TUIN
Deze woning heeft rondom een fantastische, geheel aangelegde tuin met diverse, decoratieve ornamenten (ter overname) en vrije achterom. De tuin heeft buitenverlichting, 2 buitenkranen en 5 stopcontacten. Er is een vrijstaande berging. En ook hier zijn kosten noch moeite gespaard: er is namelijk een automatische beregeningsinstallatie aangelegd voor de gehele tuin. Het gras kunt u laten maaien door de robotmaaier. Het klusje wordt zo geklaard, terwijl u zelf zit te genieten van een heerlijk glas wijn op een van de terrassen. Door de hoge beplanting krijgt u hier buiten een weldadig gevoel van rust en vrijheid.

EN VERDER
De woning wordt verwarmd middels CV (Remeha, dec.2020).

De verlichting in de tuin is geheel vernieuwd met energiebesparende verlichting (LED-lampen) en de beregeningsinstallatie is volledig automatische. Kosten noch moeite zijn bespaard.

De kozijnen zijn van hout en de ramen beneden hebben elektrische rolluiken of screens.

Recreatief gebruik is het gehele jaar door toegestaan, mits de bewoner wel over een ander hoofd woonverblijf beschikt.

Mandeligheid: onverdeeld aandeel in wegen, parkeerhavens en groenvoorzieningen etc. met een Vereniging van Eigenaren.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 357
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 566
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 357
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 566
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden

De nieuwste woningen in Halle