Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Exclusieve 6-persoons Vakantievilla op de Veluwe - Uw ultieme investeringskans!

Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige 6-persoons vakantievilla, gelegen op een idyllische plek in Voorthuizen op de Veluwe. Dit luxueuze toevluchtsoord bevindt zich in een 5-sterren gekwalificeerd recreatiepark en biedt niet alleen een ongeëvenaarde vakantie-ervaring maar ook een slimme investeringsmogelijkheid, zeker gezien de huidige financiële marktomstandigheden.

Een investering in plezier en rendement:
In een tijd waar spaarrentes teleurstellend laag zijn, schittert deze vakantievilla als een waardevolle investering. Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust in uw eigen stukje paradijs, terwijl uw eigendom tegelijkertijd waarde behoudt en groeit.

Luxe en ruimte in één:
Deze 6-persoons vakantievilla biedt niet alleen ruimte, maar ook een complete woonervaring. Met drie slaapkamers, enorme raampartijen en een gashaard onder de buitenveranda, is deze woning een perfecte combinatie van comfort en stijl. De locatie is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, waar ouders kunnen ontspannen op het eigen terras terwijl de kleintjes zich vermaken in de nabijgelegen speeltuin.

Een verbinding met natuur en comfort:
De royale woonkamer met schuifpui opent naar een terras met uitzicht op de prachtig aangelegde tuinen van het Ackervoorde-project. Hier is een ruime veranda met lichtkoepels en een buitenhaard, waardoor de zomeravonden moeiteloos verlengd worden. Een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Indeling voor optimaal gemak:
Bij binnenkomst via de ruime hal, ontdekt u een goed doordachte indeling. De ouderslaapkamer met tweepersoons boxspring bed, de badkamer met inloopdouche, en de overige slaapkamers, waaronder een stapelbed en twee losse boxspring bedden, bieden comfort en privacy. De open keuken in de woonkamer is uitgerust met luxe inbouwapparatuur, waardoor koken een plezier wordt.

Stijlvol samenzijn:
De woonkamer herbergt een gezellige eethoek met een moderne ronde eettafel. Onder de veranda wacht een fraai en modern terras met een royale tafel om gezellig met elkaar te genieten.

Grijp deze kans en maak van deze vakantievilla uw eigen toevluchtsoord op de Veluwe. Neem contact op met Veluwe Chalets Makelaars en ontdek hoe dit luxueuze paradijs uw leven kan verrijken!

Unieke kenmerken:
- Onderhoudsarm
- Enorme raampartij
- Moderne meubels
- Ruime slaapvertrekken
- Tastbare investering


Over “Villapark Ackervoorde”
Villapark Ackervoorde is onderdeel van het 5-sterren Vakantiepark Ackersate. Op een specifiek terreingedeelte zijn prachtige villa's geplaatst. “Vakantiepark Ackersate” is erg van deze tijd en trekt een breed publiek. Dit is te danken aan de vele, goed onderhouden faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een goed restaurant ‘Het Karrewiel’ met dagverse producten en last but not least: de eigentijdse verblijfsmogelijkheden. “Vakantiepark Ackersate” is een kindvriendelijk vakantiepark, met o.a. een speciaal speel- en doestrand, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad. Aan verblijfsmogelijkheden heeft “Vakantiepark Ackersate” een breed aanbod van bungalows, chalets en Bosvilla's, maar ook ruime comfortplaatsen (met of zonder privé sanitair) voor de verwende kampeerders onder ons. Uit diverse enquêtes blijkt dat onze gasten het vriendelijke personeel, het schone sanitair en het uitgebreide animatieprogramma voor alle leeftijden zeer hoog waarderen. En daarin staan de gasten niet alleen: de ANWB heeft ons in 2022 wederom uitgeroepen tot ‘TOP Camping’. En daar zijn wij bij “Vakantiepark Ackersate” natuurlijk heel erg trots op!
Vakantie, lang of kort, het gaat erom er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten die van “Vakantiepark Ackersate” een succesvol en eigentijds 5-sterrenbedrijf maken. Het familiaire karakter staat hier centraal.

“Vakantiepark Ackersate” is een plek waar je jezelf kunt zijn. Een mooi aangelegd terrein met veel groen, ruime plaatsen en verharde wegen waar nodig, vormen het uiterlijk van het park. “Vakantiepark Ackersate” heeft allerlei prachtige faciliteiten, zodat uw verblijf een toptijd zal worden! De speeltuinen, sportvelden en het grote zwembad zorgen ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. En bent u hongerig geworden van het zwemmen en sporten? Dan kunt u terecht in à la carte restaurant Het Karrewiel, pannenkoeken en pizza restaurant De Bijenkorf, de snackbar, het café of de campingwinkel. Het dorp Voorthuizen ligt op slechts tien minuten loopafstand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fiets te huren om de prachtige en veelzijdige omgeving te verkennen. Zodoende is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe.
Door de grote vraag vanuit de markt is het idee ontstaan om met “Vakantiepark Ackersate” de klant breder te bedienen met het project “Ackervoorde”. Dit is een prachtig aangelegd terrein op het park waar met name nieuwe recreatievilla’s zijn geplaatst en welke nog verder zal worden uitgebreid. Deze woningen genereren een gegarandeerd rendement of kunnen worden aangewend voor eigen gebruik met daarbij de mogelijkheid tot verhuur. Veluwe Chalets Makelaars verkoopt deze woningen.


Vakantiepark Ackersate wordt gewaardeerd met een 8,4 op zoover. Bekijk het resultaat op: www.zoover.nl


Eigen gebruik en verhuur
U koopt de Vakantievilla als investering waarmee u geniet van een flexibel rendement. Hierbij is het tevens mogelijk ook zelf gebruik te maken van de vakantievilla. Via een eigen login kanaal bepaalt u wanneer u zelf gebruik wenst te maken van uw vakantiewoning en wanneer deze verhuurd mag worden.
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.

Ingebruikname Vakantievilla 6-pers.
Bij aankoop van de Vakantievilla koopt u een gerealiseerde vakantievilla en is de overdracht in overleg maar kan op korte termijn plaatsvinden. De status van de verhuur en de beschikbaarheid is in te zien via een “Mijn”-omgeving van “Vakantiepark Ackersate”.

Verhuurorganisatie
“Vakantiepark Ackersate” is een recreatiepark met een gevestigde naam en een uitstekende marketing. “Vakantiepark Ackersate” maakt gebruik van goed te vinden websites en affiliate boekers zoals:
• Bungalowspecials
• Bungalows.nl
• Heerlijkehuisjes.nl
• Vakantieveluwe.com
Uw investering is hierdoor in goede handen en u profiteert van een optimale bezetting. In de afgelopen jaren bleef de bezettingsgraad binnen “Vakantiepark Ackersate” gestaag groeien.


Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Kunststof/Hout
Bouwjaar: 2020
Aantal slaapkamers: 3
Warmtebron: Centrale verwarming
Perceel oppervlakte: 300
Woonoppervlakte: Ca. 65m²
Soort grond: Erfpacht contract tot 31-12-2064
Adres: Harremaatweg 26
Plaats / Park: Voorthuizen
Erfpachtcanon + servicekosten per jaar: € 7.105- peiljaar 2024
Inventaris: Inclusief
Prijs: € 169.500,-- k.k.
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja, verplicht via het park met een flexibel rendement
Oriëntatie tuinligging: Zuid
BTW belast: Ja
Permanente bewoning en inschrijving op dit adres is niet toegestaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 165
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Aan park Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 165
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Aan park Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2020
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 300
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Aangelegd Onder Architectuur
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 4
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar