Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastische recreatiewoning op loopafstand van het Speulderbos in Garderen op de Veluwe!
Betreed de betoverende wereld van recreatiewoningen met deze prachtige woning, gelegen op loopafstand van het betoverende Speulderbos in Garderen, te midden van de adembenemende Veluwe! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze vrijwel nieuwe woning, perfect ingebed in het schilderachtige Garderen. Deze unieke woning, voorzien van een luxe sauna en verfrissende buitendouche, biedt niet alleen een idyllisch toevluchtsoord voor persoonlijk genot, maar vormt ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met uitstekend verhuurpotentieel! Ontdek de harmonie tussen comfort en natuur, en laat je betoveren door de ongeëvenaarde charme van deze bijzondere recreatiewoning.

Deze unieke kans wil je niet missen, want met een vraagprijs van slechts € 226.000,- k.k. krijg je de beschikking over een eigendom op eigen grond, gebouwd in 2022. Hierdoor geniet je van een vrijwel splinternieuwe woning met een eigentijdse uitstraling en moderne voorzieningen. Het bezit van koopgrond biedt volledige controle over jouw eigendom en toekomstige ontwikkelingen.

Geniet van dit bijzonder verblijf met een ruime indeling, geschikt voor maximaal 5 personen. Het slim ontworpen lessenaarsdak met daarbij behorende hoge raampartijen zorgen voor een overvloed aan ruimte en natuurlijk licht. De woning is zorgvuldig ontworpen en beschikt over 2 slaapkamers, een luxe badkamer met douche en toilet. De keuken is voorzien van moderne gemakken zoals een gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Elk diner wordt hier een speciale belevenis. Daarnaast kunt u ontspannen na een dag in de natuur in uw eigen Wellness met sauna en buitendouche. Hierdoor vormt dit stukje paradijs op de Veluwe een oase van ruimte en natuurlijke schoonheid.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke toevluchtsoord of een boeiende investering, deze recreatiewoning biedt het beste van beide werelden. Geniet zelf van de schitterende omgeving en voorzieningen, en wanneer je er niet bent, profiteer van professionele verhuurdiensten door Topparken voor een aantrekkelijk rendement. Deze unieke kans laat je zorgeloos van je vrije tijd genieten en tegelijkertijd rendement halen uit een stabiele investering.

Over “Topparken Resort Veluwe”:
Resort Veluwe, dé plek waar ontspanning en plezier samenkomen te midden van de adembenemende natuur van de Veluwe. Dit prachtige vakantiepark biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen die ervoor zorgen dat uw verblijf hier een onvergetelijke ervaring wordt!
Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of juist naar avontuur en activiteiten, Resort Veluwe heeft voor elk wat wils. Geniet van een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad, omringd door weelderig groen. Liever binnen zwemmen? Ook dit is mogelijk in ons prachtige binnenzwembad. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad waar zij veilig kunnen spelen en spetteren. Tevens is er een leuke speelzolder voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Het park beschikt ook over uitstekende sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een volleybalveld en een jeu-de-boulesbaan. Daag de familie en vrienden uit voor een gezellig potje en creëer onvergetelijke herinneringen.
Voor degenen die op zoek zijn naar totale ontspanning, is er een heerlijke wellnessruimte met een sauna en een bubbelbad. Laat de stress van alledag achter u en laat u verwennen met een revitaliserende massage of een rustgevende behandeling.
Voor de jongere gasten is er een spannende speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en ravotten. Daarnaast organiseert Topparken regelmatig leuke activiteiten en animatieprogramma's, zodat de jongeren zich geen moment zullen vervelen.
Het park beschikt ook over een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Laat u verwennen door de getalenteerde chef-koks, die met zorg en passie de meest smaakvolle maaltijden bereiden. Sluit uw avond af met een drankje aan de gezellige bar, waar u kunt ontspannen en napraten over de belevenissen van de dag.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park. Hier vindt u een breed scala aan producten, zodat u of uw gasten tijdens het verblijf niets tekort zult komen.

Het Resort Veluwe is ook de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving. Maak een ontspannen fietstocht door de uitgestrekte bossen, ontdek de pittoreske dorpjes in de omgeving of maak een wandeling door de indrukwekkende natuurreservaten. De mogelijkheden zijn eindeloos.


De omgeving:
Ontdek het betoverende Garderen, een idyllisch dorpje gelegen in het hart van de prachtige Veluwe. Met zijn schilderachtige landschap, uitgestrekte bossen en charmante sfeer is Garderen de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers.

Laat u betoveren door de adembenemende natuurlijke schoonheid die Garderen te bieden heeft. Maak een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen van het Speulder- en Sprielderbos, ook wel bekend als de "Dansende Bomen". Laat u verrassen door de mysterieuze sfeer en de unieke vormen van de eeuwenoude bomen die hier groeien. Of verken de uitgestrekte heidevelden en geniet van de kleurenpracht tijdens het bloeiseizoen.

Garderen staat ook bekend om zijn gezellige en gastvrije sfeer. Wandel door het pittoreske centrum en ontdek de knusse winkeltjes, boetiekjes en ambachtelijke winkels. Proef de lokale lekkernijen, zoals de beroemde Garderense Zandkoekjes, en geniet van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants.

Voor cultuurliefhebbers is er ook genoeg te ontdekken in Garderen. Breng een bezoek aan het interessante Oude Ambachten & Speelgoed Museum en dompel uzelf onder in de geschiedenis van ambachten en nostalgisch speelgoed. Of bewonder de prachtige kunstwerken in de Beeldentuin Garderen, waar u kunt genieten van de combinatie van kunst en natuur.

Garderen is ook de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Bezoek het nabijgelegen Paleis Het Loo in Apeldoorn en maak een reis terug in de tijd naar het koninklijke verleden van Nederland. Of breng een bezoek aan de historische stad Amersfoort, waar u kunt dwalen door de charmante straatjes en genieten van de rijke geschiedenis.

Kortom, Garderen is een verborgen parel op de Veluwe die wacht om ontdekt te worden. Of u nu op zoek bent naar rust, natuur of culturele ervaringen, Garderen biedt het allemaal. Kom en geniet van de magie van deze prachtige bestemming en laat u betoveren door al het moois dat Garderen te bieden heeft.

Over de kavel:
Kavel 138 is c.a. 291m² en in volle eigendom. De transactie zal worden gepasseerd bij de notaris en over de koopprijs zal 10,4% overdrachtsbelasting betaald moeten worden.

Eigen gebruik en/of verhuur:
U koopt dit chalet voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie hiervan. Let op! Wanneer u de recreatiewoning koop voor eigen gebruik dan zal BTW in rekening worden gebracht.

Kenmerken:
Soort bouw: Houtbouw
Materiaal buitenzijde: Hout en Kunststof
Bouwjaar: 2022
Aantal slaapkamers: 2 en geschikt voor 5 personen
Berging: vrijstaand incl. elektra
Buitengebouw: Sauna
Warmtebron: CV Combiketel
Airco: Nee
Zonnepanelen: Nee
Vloerbedekking: Laminaat
Perceel oppervlakte: 291m² volle eigendom
Definitief ingemeten: nee
Woonoppervlakte: 50m²
Soort grond: Koop
Adres: Putterweg 70
Plaats / Park: Garderen
Parkservice bijdrage per jaar: € 4.275,- incl. 9% btw peiljaar 2023
CAI aansluiting per jaar: € 132,-
Tuinonderhoud (optioneel): € 1.752,-
Prijs: € 226.000,-- k.k.
Huisdieren toegestaan: Ja
Inventaris: Ja volledig ingericht
Stoffering: Inclusief
Verhuurmogelijkheden: Ja maar niet verplicht
BTW: Artikel 37d bij aankoop i.c.m. met verhuur of excl. 21% btw bij aankoop voor eigen gebruik.
Oriëntatie tuinligging: Zuid
Meer info: www.veluwechalets.nl

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Bosrijk Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 291
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 120
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Bosrijk Ja
Dak type Lessenaardak
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 291
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar

Aangeboden door:

Veluwe Chalets Makelaar