Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Top Chalet! inclusief de riante kavel, 365 dagen per jaar heerlijk recreëren of voor rendement laten verhuren door EuroParcs.
De woning staat op het park van EuroParcs Veluwemeer en zoals de naam al zegt, is het park gelegen op een top locatie Direct aan het Veluwemeer.

Een mooie vakantiewoning voor jong en oud op een fantastisch park in het bosrijke natuurgebied de Veluwe en aan het magnifieke vaarwater het Veluwemeer
Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor hoog kwaliteit karakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau is dit tweede huis. Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling om op vakantie te zijn.

U komt de woning binnen in de keuken met van daaruit toegang tot de toiletruimte, de slaapkamers en de ruime living. Bij het betreden van het leefgedeelte zal u onder andere het mooie uitzicht opvallen door de grote raampartijen evenals de verzorgde afwerking. Via de openslaande deuren is het terras bereikbaar.

Rendement D.M.V Verhuur
Het is mogelijk om dit chalet te verhuren, dit maakt het als investering extra aantrekkelijk om hoge rendementen te behalen.
In het verhuren van de woning zal u geheel ont zorgt worden door EuroParcs, zij zullen het hele traject van verhuur volledig op zich dragen, van de sleuteloverdracht tot zelfs aan de schoonmaak na het vertrek van de gasten!

De Recreatiewoning
Deze beschikt over in totaal 5 kamers. heeft een ruime living en is zeer modern

De woonkamer
heeft een gezellige sfeer en biedt plaats voor een bank en een lekkere stoel. Daarnaast is er een fijne eethoek, waar u lekker kunt vertoeven met de familie. Ook bevinden zich in de woonkamer grote raampartijen, de grote raampartij biedt een kijk op de mooie tuin en het fantastische park. De ramen zijn dusdanig groot dat er in de woning genoeg lichtinval, de lichtinval creëert een ruimtelijk gevoel in de vakantiewoning.

Internet en TV
hier is een CAI-aansluiting om TV zenders te ontvangen en tevens een modem voor internet en wifi.

De Keuken
De woning heeft een mooie keuken. Deze compleet uitgeruste keuken heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een koelkast, en veel bergruimte, gaskookplaat en afzuigkap.

Slaapkamers
In de Master Bedroom staat een ruim 2-persoons bed. Ook is er in deze kamer genoeg kastruimte om kleding en andere spullen in op te bergen.
In de tweede slaapkamer staan 2 eenpersoons bedden.

De Badkamer
De badkamer is compleet en heeft een ruime douchecabine, een wastafel (inclusief opbergruimte) . Daarnaast beschikt deze badkamer over een toilet.

De tuin
Een onderhoudsarme tuin is aangelegd met een mooie groenvoorzieningen.

Het Park
Het park beschikt over meerdere faciliteiten. Het park biedt mogelijkheden voor bootverhuur, ben je dus gek op het varen op prachtig vaarwater, maar heb je geen eigen boot, dan is het mogelijk om er een bij het park te huren. Ook zijn er voor de liefhebbers van watersportactiviteiten mogelijkheden voor het huren van materialen, mocht je nog geen ervaring hebben met watersport en heb je het altijd al willen leren dan worden er zelfs lessen aangeboden. Op het park bevinden zich meerdere faciliteiten voor de kinderen zoals interactieve speeltoestellen, trampolines, een buitenzwembad en natuurlijk het prachtige strand. Al deze activiteiten liggen rondom de heerlijke brasserie, zo kun je als ouder heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken binnen uw handbereik.

De Veluwe en het Veluwemeer
Natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in de prachtige omgeving van EuroParcs Veluwemeer. Polders zo ver als het oog reikt, schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden, de diversiteit van het landschap in de omgeving van Nunspeet is groot! Het Veluwemeer niet te vergeten, waar je vanaf EuroParcs Veluwemeer mooi uitzicht hebt over het kabbelende water en waar de waterrecreatiemogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu wilt varen, kajakken, waterfietsen, zeilen, surfen of gewoon wilt zwemmen in natuurwater… het kan allemaal in het Veluwemeer. Vanuit Nunspeet kun je eindeloos veel fiets- en wandeltochten maken in de uitgestrekte bossen bij Vierhouten, Elspeet en Epe. Prachtig om ook te zien, zijn de zandvlaktes in de Veluwe, Hulshorster Zand en De Haere Doornspijk bijvoorbeeld.

Pittoreske dorpjes en Hanzesteden
Op de Veluwe vind je talloze gezellige en historische dorpjes die elk hun eigen verhaal hebben. Zo is Nunspeet bijvoorbeeld een kunstenaarsdorp en Vierhouten dé culinaire parel van de Veluwe met zijn Wilddagen in oktober. Ook zijn er in Gelderland en de Veluwe een aantal bijzondere Hanzesteden die je kunt ontdekken. De bekendste hiervan is Harderwijk, waar je wordt ondergedompeld in de historie van het Hanzetijdperk, gezellig kunt winkelen en kunt genieten als Bourgondiër van culinaire verrassingen. Als je met de kinderen bent, kun je hier ook gezellig een dagje naar het Dolfinarium gaan. Maar ook Elburg is een bijzonder Hanzestadje met zijn pittoreske binnenstad met geplaveide straatjes, beroemde Vischpoort en mooie haven. Ben je verzadigd met cultuur en natuur en heb je behoefte aan wat adrenaline? Ga dan naar Walibi Holland in Biddingshuizen, waar je eindeloos veel spannende achtbaanritten kunt maken!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 130
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 130
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom