Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Ontdek het Top Chalet op de Perfecte Locatie aan het Veluwemeer!**

Een geweldige kans doet zich voor met dit prachtige chalet gelegen op het EuroParcs Veluwemeer park. De locatie is simpelweg ideaal, direct grenzend aan het adembenemende Veluwemeer. Deze woning biedt 365 dagen per jaar een oase van recreatiemogelijkheden of de optie tot verhuur via EuroParcs voor een aantrekkelijk rendement.

**Luxe en Comfort in de Prachtige Omgeving van de Veluwe**

Dit vakantiehuis is een verfijnde plek voor gasten van alle leeftijden. Gelegen in het weelderige bosrijke landschap van de Veluwe en aan het schitterende Veluwemeer, straalt deze woning luxe uit met een hoogwaardige afwerking en een herkenbaar duurzaam karakter. Laat je betoveren door het huiselijke comfort gecombineerd met de opwindende tinteling van vakantieplezier.

**Binnenkomen in Stijl en Comfort**

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de keuken, die toegang biedt tot de stijlvolle slaapkamers en de ruime living. De grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht en zorgen voor een lichte en ruimtelijke sfeer. Via de schuifpui betreedt u het terras waar u optimaal kunt genieten van de omgeving.

**Verhuurmogelijkheden voor Extra Opbrengsten**

Dit chalet biedt ook de mogelijkheid tot verhuur, waardoor het een aantrekkelijke investering is met de potentie om hoge rendementen te behalen. EuroParcs neemt het gehele verhuurproces uit handen, van sleuteloverdracht tot schoonmaak na vertrek van de gasten, waardoor u volledig ontzorgd wordt.

**Ruim, Modern en Praktisch Ingericht**

Met in totaal 5 kamers en een stijlvolle woonkamer, biedt dit chalet modern comfort en veel ruimte. De woonkamer straalt gezelligheid uit en beschikt over grote raampartijen die een prachtig uitzicht op de tuin en het park bieden. De complete keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur voor optimaal gemak.

**Faciliteiten en Omgeving**

Het park EuroParcs Veluwemeer biedt een scala aan faciliteiten voor zowel jong als oud. Van bootverhuur tot watersportmogelijkheden en interactieve speeltoestellen, er is voor ieder wat wils. De omgeving van de Veluwe en het Veluwemeer is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt eindeloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten.

**Verken de Pittoreske Dorpjes en Hanzesteden**

Ontdek de charme van de Veluwe met zijn historische dorpjes en Hanzesteden. Van kunstenaarsdorp Nunspeet tot culinair Vierhouten en historisch Harderwijk, er valt veel te verkennen. Breng een bezoek aan attractiepark Walibi Holland voor een dosis adrenaline of geniet van de culturele rijkdom van Elburg en zijn idyllische haven.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in dit prachtige chalet op een van de mooiste locaties van Nederland. Geniet het hele jaar door van luxe, comfort en plezier temidden van de natuurlijke pracht van de Veluwe en het Veluwemeer!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 130
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 130
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom