Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige vakantiewoning op Europarcs Bad Hoophuizen met hoog rendement uit verhuur!

Deze prachtige vakantiewoning gelegen in Europarcs Bad Hoophuizen is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegenen die op zoek zijn naar een woning met een hoog rendement uit verhuur. Deze eigentijdse woning biedt een hoog rendement dankzij de mogelijkheid tot verhuur, waardoor u 365 dagen per jaar kunt genieten van recreatie en investering in één.

Woonkamer:

De woning beschikt over een knusse woonkamer met een comfortabele bank en een ruime eettafel voor 6 personen, ideaal voor gezellige diners of ontspannen avonden. Een LCD-televisie zorgt voor vermaak en de klapdeuren naar de tuin bieden een prachtig uitzicht en directe toegang tot de buitenruimte.

Comfortabele Slaapkamers:

De vakantiewoning beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed en een ruime kast voor het opbergen van kleding en persoonlijke bezittingen. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed, perfect voor gezinnen met kinderen of gasten die op bezoek komen.

Moderne Badkamer:

De badkamer van de woning is voorzien van een douchecabine, een handig droogrek, een wastafel en een toilet. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf is aanwezig.

Internet:

Gratis Wifi op het park

Faciliteiten:

Algemene parkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto's
Receptie
Wasserette
Restaurant
Pizza kiosk
Snackbar
Broodjesservice in hoogseizoen
Gewone fietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
E-choppers
Verwarmd zwembad
Welness center
Speeltuin

Omgeving:

De unieke shopervaring voor een compleet dagje uit! Kom voordelig shoppen bij Batavia Stad! De Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Dwaal door sprookjesachtige bossen, over uitgestrekte heidevelden en langs zandverstuivingen. De Leuvenumse Bossen strekken zich uit rond de Leuvenumse Beek die zich kabbelend door het Veluwse landschap slingert. Dit is een heerlijke plek om te verkennen via de vele fiets- en wandelroutes. Ook het Speulderbos met de dansende bomen is een aanrader, net als een ritje langs het Veluwemeer.

Ideaal voor Investeerders:

Deze vakantiewoning is ideaal voor investeerders die op zoek zijn naar een lucratieve kans in de vastgoedmarkt. Door de gunstige ligging, moderne voorzieningen en het aantrekkelijke rendement uit verhuur is deze woning een slimme keuze voor wie wil profiteren van de groeiende vraag naar vakantieaccommodaties.

Mis deze unieke kans niet en investeer vandaag nog in deze prachtige vakantiewoning bij Europarcs Bad Hoophuizen. Ontdek de mogelijkheden en geniet van een zorgeloze investering met een hoog rendement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 188
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 205
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 188
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 205
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom