Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons Tiny House voor.
De mooie locatie met uitzicht in de bossen bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend.
Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt.
Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

De open eet- en woonkamer heeft een extra verhoogd plafond zodat het zeer ruimtelijk aandoet. Het ruimtelijke gevoel is niet alleen ontstaan door het verhoogde plafond, maar is ook gecreëerd door het prachtige lichtinval door de de riante raampartijen. Doormiddel van dubbel openslaande terrasdeuren loopt u zo vanuit de woonkamer uw terras op, waar u heerlijk kunt genieten van de zeer royale tuin op het zuiden.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers, de badkamer en het separate toilet zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

Woonkamer:
Ruime woonkamer met veel licht inval en hoge plafond, door de riante raampartijen kijkt u uit op een uniek uitzicht door de mooie bomen. De woonkamer heeft een erg luxueuze uitstraling en alles is modern afgewerkt.

Keuken:
Een ruime keuken met veel werkblad en hoogwaardige apparaten zoals combi oven magnetron, Vaatwasser, afzuigkap, koel-vrieskast en koffiezetapparaat. De keuken voldoet qua uitstraling ook aan alle moderne eisen.

Hoofd Slaapkamer:
Ruime slaapkamer met een 2-persoons bed met veel licht inval door de lange ramen, ook heeft deze kamer een inbouw kast waar u een volledige garderobe kan huisvesten.

2e Slaapkamer
Deze biedt ruimte voor 1 2-persoons bed.

Badkamer:
Moderne badkamer met walk in douche en moderne wastafel en design radiator.

Het park
ligt prachtig gelegen midden in de Veluwse Bossen en op fietsafstand van het welbekende Veluwemeer in Harderwijk! Meer Veluwe als dit word het niet !! Deze mooie vakantiewoning ligt daarom op een unieke locatie en kunt u kiezen om uw tweede verblijf zelf te gebruiken, volledig te verhuren of een combinatie daarvan!

De Faciliteiten
Grand Café '
Recreatieteam en animatie
Funbowl Familie Bowling!
Cafetaria
Mooie en schone sanitair voorzieningen
Een overdekt zwembad met groot terras en een Pool bar
Restaurant en café
Grote speeltoren en een pannaveld.

Dit prachtige Project op deze top locatie mogen wij met trots aanbieden.
Voor de beste deal neemt u rechtstreeks contact op met RecraDroom Makelaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 140
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 140
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 250
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom