Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig luxe chalet met 3 slaapkamers op een inclusief kavel met ondererfpacht nabij Amsterdam op Droompark Spaarnwoude.

De leefruimte van het object is één open ruimte waarin zich zowel de keuken - met eethoek - alsook het zitgedeelte bevinden: ideaal voor het samenzijn met familie en/of vrienden! Door de grote ingebouwde raampartijen (deze reiken van de grond tot aan het plafond) valt er heerlijk veel natuurlijk (zon)licht in de ruimte en heeft men tegelijkertijd prachtig zicht naar buiten toe. Het zitgedeelte beschikte over een ruime zitbank, twee stoelen, salontafels, een TV-meubel en diverse accessoires. Tussen de keuken en het zitgedeelte bevindt zich de eethoek, deze is direct vóór de gezellige binnenhaard geplaatst. Door de hoogglanzen afwerking heeft de open hoekkeuken een moderne uitstraling. Ook is er genoeg plaats aanwezig voor het opbergen van keukengerei (of eventueel andere spullen), door de grote hoeveelheid aan keukenkasten. De keuken is verder luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap.

Het object heeft 3 slaapkamers en biedt slaapplaatsen voor maar liefst 6 personen. In de ouderslaapkamer bevinden zich twee 1-persoonsbedden (deze zijn naast elkaar geplaatst), met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. Tegenover de bedden staat een mooie grote inbouwkast. In de tweede slaapkamer staan eveneens twee 1-persoonsbedden. Deze zijn van elkaar gescheiden door middel van een nachtkastje en ook hier is kastruimte aanwezig. In de derde slaapkamer is een hoogslaper en een kast geplaatst.
De badkamer is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een ruime douchecabine, een ruime wastafel - met opbergruimte -, een spiegel met ingebouwde verlichting en een designradiator. Het toilet bevindt zich - separaat - elders in het chalet. Ook deze is gedeeltelijk betegeld en heeft een wastafel.

Er is TV-ontvangst via een CAI aansluiting en ook is er internet beschikbaar. Het object heeft een prachtig nieuw interieur (uit 2020) - de vertrekken zijn modern en sfeervol ingericht - en wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
In de tuin is tevens plek voor het plaatsen van één of meerdere tuinsetjes, onder andere direct vóór de mooie buitenhaard!
Het object heeft een mooie ligging in Spaarnwoude dichtbij Amsterdam.
Op 1,5km afstand is het treinstation Zwanenburg/Halfweg die brengt u in 11 minuten naar het Centraal Station in Amsterdam en in 9 minuten naar Haarlem en in 20 minuten naar Zandvoort aan Zee.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
Wij laten het graag aan u zien, bel ons of mail ons voor een afspraak of voor meer informatie.

🏡 Uw Tweedehuismakelaar: Dé Expert in Chalets, Bungalows en Vakantiehuizen!

Op zoek naar de ideale partner voor de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning? Zoek niet verder! Uw Tweedehuismakelaar is dé centrale speler in de markt, gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen vraag en aanbod.

Waarom Uw Tweedehuismakelaar?

  1. Uitgebreide Online Zichtbaarheid: Uw object wordt niet alleen gepromoot op onze eigen website, uwtweedehuismakelaar.nl, maar ook op gerenommeerde platforms zoals Huislijn en Jaap. We bereiken potentiële kopers via sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram, waardoor uw object de aandacht krijgt die het verdient.
  2. Expertise in de Markt: Uw Tweedehuismakelaar staat niet alleen centraal, maar ook bovenaan als het gaat om kennis van de markt voor chalets, bungalows en vakantiehuizen. We zijn nauw verbonden met de vraag en het aanbod, en begrijpen als geen ander wie de vragers zijn. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle transactie.
  3. Direct Contact: We begrijpen het belang van persoonlijk contact. Maak vandaag nog een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Bel ons op 085 – 047 1603 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Dichter bij de Markt Kun je Niet Staan!

Het belangrijkste pluspunt van samenwerken met Uw Tweedehuismakelaar is dat we letterlijk dichter bij de markt staan dan wie dan ook. We zijn toegewijd aan het begrijpen van uw behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat elke stap in het verkoopproces naadloos verloopt.

📆 Maak Direct een Afspraak!

Wil je jouw chalet, mobiele bungalow of vakantiewoning verkopen? Maak dan nu direct een afspraak met Uw Tweedehuismakelaar voor een persoonlijke bezichtiging of voor professionele bemiddeling bij de verkoop van jouw eigen chalet. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden naar een succesvolle transactie!

Bezoek onze website uwtweedehuismakelaar.nl voor meer informatie en neem vandaag nog de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
Erfpacht Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 299
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Stadscentrum Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kabel aansluiting Ja
Belangrijk buiten opmerking Buitenhaard
Voorzieningen binnen opmerking Internet aanwezig, binnenhaard, nieuw interieur (2020)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2017

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Bosrand Ja
Bosrijk Ja
CV ketel Ja
Erfpacht Ja
Landelijk Ja
Dubbelglas Ja
Keuken type open keuken
Perceel oppervlakte 299
Gestoffeerd Ja
Douchecabine Ja
Gemeubileerd Ja
Stadscentrum Ja
Wastafel enkel Ja
Design radiator Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kabel aansluiting Ja
Belangrijk buiten opmerking Buitenhaard
Voorzieningen binnen opmerking Internet aanwezig, binnenhaard, nieuw interieur (2020)

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Aangeboden door:

uwtweedehuismakelaar

Wooninfluencers

Laden..