Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

* Vrijstaand chalet op een ruime eigen kavel aan het water, geschikt voor 4 personen
* Schitterende ligging op vakantiepark Westerkogge, in een groene en waterrijke omgeving, vlakbij het historische Hoorn
* Voor zowel eigen gebruik als verhuur of combinatie van eigen gebruik en verhuur

Welkom in dit mooie goed onderhouden chalet, waar je echt tot rust kan komen. De omgeving en de faciliteiten op het park zorgen voor een fijne plek om te genieten. Met een lichte en ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, rijke lichtinval, tuin rondom de woning én een fantastisch vrij uitzicht op water en natuur, is dit een pareltje.

Vakantiepark Westerkogge
Het waterrijke vakantiepark Westerkogge in Berkhout heeft een prachtige ligging midden in de weilanden en zorgt voor prachtige vergezichten. Via een lange oprijlaan komt u op het park. De ligging maakt het daarbij de ideale locatie voor zowel een ontspannen, als een actieve vakantie. Je kan je eigen bootje aanleggen en het waterrijke gebied verkennen of gaan vissen vanaf de waterkant. Op het park zelf kan je een heerlijke duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of in het kinderbad. Daarnaast kunnen (klein) kinderen zich vermaken in de speeltuin of op het sportveld. Voor de (klein) kinderen is er in de zomer ook een activiteitenprogramma aanwezig zodat je zelf geniet van een extra momentje rust.

Voor natuurliefhebbers is dit bij uitstek dé plek om de frisse natuur in te ademen en te ontdekken. Ontdek de omgeving op de fiets, te voet of via het water en laat u verrassen door het Noord-Hollandse landschap en de gezellige steden. Op het park zijn SUP boards, fietsen en elektrische boten te huur. Het park is gelegen bij het Markermeer en dit is een ideale plek om diverse watersporten te beoefenen. Binnen 12 minuten ben je met de auto in het sfeervolle Hoorn voor een dagje shop en eetplezier. Heb je zin in een dagje verder weg, dan ben je met een half uur in het altijd bruisende Amsterdam, Zaandam, Alkmaar of Enkhuizen.

Het chalet
Dit chalet, type Waterkogge, bevindt zich aan de binnenzijde van het vakantiepark. In dit chalet is het genieten met het hele gezin. De woning past perfect in de natuurrijke omgeving met uitzicht op een waterpartij. Je hebt hier ruimte voor 4 personen en de rijke lichtinval in de woning is één van de punten waardoor het zo’n fijne plek is. De grote raampartijen in de woonkamer geven een open en aantrekkelijke uitstraling aan het geheel. Er is een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. Ondertussen tuur je naar buiten over het water, de tuin en de wijdse lucht: een heerlijk relax momentje. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terrassen en de tuin rondom de woning. Vanaf het terras aan de zuidkant kijk je uit over de grote tuin en vanaf het terras achter het chalet over het water en kan je in de namiddag genieten tot de zon ondergaat.

Vanaf de eettafel heb je een mooi zicht op de open keuken waar je van alle gemakken bent voorzien. Zo is er een gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast met een vriesvak, combimagnetron en een vaatwasser. Tevens zijn er twee slaapkamers. Hiervan is er een met een tweepersoonsbed en in de andere kamer zijn er twee eenpersoonsbedden. Verder is er een compleet uitgeruste badkamer met een douche, wastafel en een toilet. Het geheel wordt gemeubileerd en gestoffeerd verkocht. Dus u kan er direct van genieten.


Rendement en eigen gebruik
Bij deze woning is er een aantrekkelijk variabel rendement te realiseren afhankelijk van het eigen gebruik. Het verhuren van de accommodatie is mogelijk, maar dit is niet verplicht. Goede verhuurmogelijkheden (vraag naar de voorwaarden). Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer uzelf het chalet wil gebruiken en wanneer het chalet dus beschikbaar is voor verhuur. Vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van Topparken voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage. Details over mogelijke rendementen op aanvraag.
Jaarlijkse parkkosten: € 2721,- (2023)
Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

De woning heeft energielabel A.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 140

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 340
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 140

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 340
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice