Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig chalet te koop op loopafstand van het strand

Prijs: € 247.500,--
Camping: de Strandloper
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: hele jaar
Kavel: K12
Oppervlakte kavel: 201 m2
Huurindicatie kavel: € 5.586,--
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Arcabo Nevada 
Afmetingen:  12.20 x 4.50 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: niet inclusief 

Hoe luxe mag jouw tweede thuis zijn? Het chalet is onlangs geplaatst op het park en wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en een bijpassende berging met water en afvoer voor een wasmachine. Mooie materialen, goede combinaties van kleuren en een hoogwaardige afwerking, daar staat chaletbouwer Arcabo voor.

Jaarhuur & Info
Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). 
De jaarhuur bedraagt  € 5.586,--. Dit is inclusief digitale televisie, milieukosten, internet en toeristenbelasting. De bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra.

—------------------

* Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840 *

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels  aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag