Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fijn chalet op camping Siblu de Oase, Renesse

Prijs: €59.995,--
Camping: Siblu de Oase
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JU22
Oppervlakte kavel: 150 m2
Huurindicatie kavel: €7.680,-
Merk-Type: Willerby Linwood 
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:  2019
Verwarming: Centrale verwarming
Slaapkamers: 3
Inventaris: inclusief

De heerlijk op de zon gelegen chalet staat op een van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt aan de rand van het dorp, op korte afstand van het gezellige centrum en het strand.

Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming waardoor je er ook goed gebruik van kunt maken in de wintermaanden. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een ouderslaapkamer met voldoende kastruimte. Een ruime en speels ingedeelde woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er ook nog een apart toilet. Op het robuuste terras staat de loungeset al klaar om volop te kunnen genieten.

Jaarhuur & Info
Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt €7.680,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, televisie en het verbruik van gas, water en elektra. De verkoopprijs is inclusief de eenmalige privilegeclausule om het chalet te verhuren en de mogelijkheid te hebben om het chalet in de toekomst weer te verkopen. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

--------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag