Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Chalet te koop in populaire vakantiebestemming Renesse, Zeeland


Prijs: 64.900,--

Camping: Siblu de Oase

Hond toegestaan: ja  

Openingstijden: hele jaar

Verhuur: toegestaan

Kavel: JT33

Oppervlakte kavel: 170 m2

Huurindicatie kavel: € 8.680,--

Merk-Type: Victory Atlantic CL

Afmetingen: 11.00 x 3.70 meter

Bouwjaar: 2021 

Verwarming: Centrale verwarming

Slaapkamer: 3

Inventaris: inclusief 


Een bezoek aan badplaats Renesse staat garant voor ultiem genieten. Het veelzijdige aanbod aan restaurants, uitgaansgelegenheden en de natuur in de omgeving maakt Renesse een ideale bestemming. Van uitwaaien en zonnen op uitgestrekte stranden tot struinen over de seizoensmarkt en de leuke winkelstraat.


Op familiecamping Siblu de Oase staat dit leuke chalet met wel 3 slaapkamers. De grote slaapkamer heeft ingebouwde kasten, een tv en aansluitend een badkamer. Er zijn 2 kinderslaapkamers, een tweede badkamer en nog een extra, apart toilet. De gezellige middenkamer met airco is goed ingedeeld, een fijne bank, een eettafel en een keuken voorzien van alle gemakken. Hoe heerlijk is het om hier wakker te worden en met het gezin broodjes af te bakken! En wanneer de temperaturen omhoog gaan kan het ontbijt genuttigd worden op de mooie veranda.


-----------------


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.


*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws Vlaanderen en regio.


Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag