Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw Arcabo chalet te koop op loopafstand van de Brouwersdam, Schouwen-Duiveland


Prijs: €167.500,--
Camping: Alles Wisselt Ellemeet

Kavel: 23

Slaapkamer: 2 slaapkamers

Merk-Type: Zeeuwse Hoeve
Afmetingen: 11.00 x 4.00 meter

Bouwjaar: 2024
Verwarming: Centrale verwarming

Oppervlakte kavel: 159m2
Huurindicatie kavel: €3.758,--

Hond toegestaan: Nee
Openingstijden: januari t/m december
Commerciële verhuur: niet toegestaan

Wil je lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving en gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft? Dan ben je op Chaletpark Alles Wisselt aan het goede adres. De uitstraling van het park is erg mooi door de Zeeuwse woonboerderijtjes in combinatie met een modern interieur. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet zijn eigen afmeting, indeling en interieur.  


Jaarhuur & info

Chaletpark Alles Wisselt is het gehele jaar geopend. Kavel 23 heeft een afmeting van 159m2 en de huurprijs voor 2024 is €3.758,--. De huur is inclusief de toeristenbelasting, digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.


------------------


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.


*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag