Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €115.500,-
Camping: Alles Wisselt Ellemeet
Kavel: 86
Hond: niet toegestaan
Openingstijden: januari t/m december
Commerciële verhuur: niet toegestaan
Oppervlakte kavel: 183m2
Huurindicatie kavel: €4.028,--
Merk-Type: Zeeuwse Hoeve
Afmetingen: 13.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2015
Verwarming: gaskachel
Slaapkamer: 2

Compleet vakantiechalet te koop aan de voet van de Brouwersdam, Zeeland

Dit mooie chalet staat te koop op chaletpark Alles Wisselt in het kleine dorpje Ellemeet. Ellemeet ligt verscholen tussen Renesse en de bekende Brouwersdam, met zijn brede zandstranden. Het park is door de eenheid en manier van onderhoud een perfect plaatje.
Het chalet staat op een  fijne kavel met veel privacy en een eigen parkeerplaats. Het chalet heeft een ruime ouderslaapkamer met ingebouwde kastruimte. De kinderkamer is ingedeeld  met de bedden in een kajuitopstelling, dat bespaard ruimte en creëert opbergruimte. De luxe betegelde badkamer is een plaatje om te zien en het aparte toilet is echt een pluspunt. Het chalet is sfeervol ingericht, de mooie gashaard past perfect bij het interieur en houdt het hele chalet in de winter lekker warm. Door de openslaande deuren ben je één met de tuin en de veranda is daardoor echt een verlengstuk van de woonkamer. Fijn om te hebben bij slecht weer en nog fijner om onder te zitten tijdens een warme zomeravond. 

------------------


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.


*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag