Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrije kavel voor nieuw chalet vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

Prijs: €249.500,--
Camping: Camping de Strandloper
Hond toegestaan:  ja 
Openingstijden: Hele jaar (Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie)
Commerciële verhuur: toegestaan 
Kavel: L14
Oppervlakte kavel: 195 m2
Huurindicatie kavel: €6.057,-
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Chalet Wanders Zeeloper
Afmetingen: 12.50 x 4.25 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: CV
Slaapkamer: 2
Inventaris: Niet inclusief

Camping de Strandloper heeft het recept voor een goede vakantie! Mooie camping, leuke speeltuinen en het strand op loopafstand. De camping is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, waardoor dit een heerlijke plek is voor watersporters. Binnen 10 minuten wandelen ben je op het Noordzeestrand of aan het Grevelingenmeer. Hoe fijn is het om hier je eigen stek te hebben? Zodat je heel het jaar kan genieten van al het moois wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft! 

------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag