Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande bungalow met tuin op het zuiden, gelegen in Zomerdorp ’t Zwin nabij natuurreservaat het Zwin. Op loopafstand van strand en zee!

Ligging:
Vrijstaande bungalow met tuin op het zuiden gelegen in Zomerdorp ’t Zwin nabij natuurreservaat het Zwin. Op loopafstand van strand en zee. De bungalow heeft een aanbouw waardoor de woonkamer aangenaam ruim is.

Zomerdorp ’t Zwin is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land grenzend aan Natuurgebied ’t Zwin.
De vakantiewoningen zijn gelegen in een groene omgeving. De ene helft van de wijk bestaat uit geschakelde vakantiehuizen (Spaanse Galeien en Joost de Moorstraat) en de andere helft uit vrijstaande bungalows op grote percelen (Grote Christoffelstraat, Jan Buucstraat, Kaapvaartstraat en Wouter Jansenstraat).
Vanuit de wijk staat u zo op het mooie brede Zandstrand. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’De Zeemeeuw’’ waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurgebied ’t Zwin:
Is een bescherm natuurgebied op de grens tussen België en Nederland. Het is ingesloten tussen de duinen en een hoge dijk en staat via een geul in verbinding met de Noordzee. Het Zwin is het laatste overblijfsel van de historische toegangsgeul naar het Middeleeuwse Brugge. Het natuurreservaat strekt zich uit over een kustlengte van circa 2,3 km. Tweemaal per dag stroomt bij hoog tij een grote hoeveelheid zeewater het gebied binnen. Het heeft hierdoor een bijzonder platenrijkdom en het is een paradijs voor vogels.

Indeling:
Via de entree komt u binnen in de hal met ruimte voor de garderobe. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de ruimte op die er is. Want door de aanbouw zijn er vele extra m2 bijgekomen waardoor dit een behoorlijke verbetering is ten opzichte van het origineel. In de aanbouw zijn er dubbele openslaande deuren naar de tuin.
De open keuken in U-opstelling is voorzien van: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven, vaatwasmachine en koelkast.
Er zijn 2 slaapkamers waarvan één aangrenzend aan de woonkamer. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal. Dit waren origineel 2 slaapkamer die samengevoegd zijn tot één ruime slaapkamer waardoor er plaats is voor een tweepersoonsbed en een los eenpersoonsbed. De badkamer is ook vergroot en is voorzien van een ligbad met douchefunctie, wastafel en toilet. In de berging bevinden zich de cv-ketel, wasmachine en is er ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Tuin:
Aan de voorkant van de bungalow is er parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein.
De tuin is voornamelijk gelegen op het zuiden en westen met een terras op het zuiden. Tevens is er een prieel in de tuin voor extra sfeer en waar het heerlijk is om te zitten. De tuin biedt volop privacy en voornamelijk zicht op groen. Kortom een heerlijke tuin waar u niks anders hoort dan de vogels en helemaal tot rust kunt komen.

Tuinhuis:
Er is een ruime tuinhuis van 3,90 x 2,45 meter. Ideaal voor het opbergen van strandspullen, tuinmeubelen of (elektrische) fietsen.

Extra’s:
- volledig begane grond
- uitgebouwde woonkamer
- openslaande tuindeuren naar de tuin
- volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Intergas Kombi Kompakt HR 2006
- tuinhuis (9,55 m2)
- prieel in de tuin
- buitenverlichting
- buiten elektra
- parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein
- uitstekende verhuurmogelijkheden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 240

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 474
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 240

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 474
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars