Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet in Burgh-Haamstede, Zeeland


Camping: ‘t Torentje Recreatie

Kavel: 47

Hond toegestaan: nee 

Openingstijden: 1 maart tot 1 november

Verhuur: 28 dagen toegestaan

Kaveloppervlakte: 158,2 m2

Huurindicatie kavel: € 4.598,--

Merk-Type: Arcabo Kust M

Afmetingen: 10.00 x 3.70 meter

Bouwjaar: 2024

Verwarming: Centrale verwarming

Slaapkamer: 2

Prijs: €89.500,-


Dit complete Arcabo chalet heeft twee slaapkamers met verrassend veel kastruimte, een mooie badkamer en een luxe keuken compleet met combimagnetron en vaatwasser. Het chalet wordt verwarmd door centrale verwarming, wat een comfort. De gezellige woonkamer maakt het compleet, het interieur heeft mooie neutrale kleuren. Je hoeft hier alleen nog maar de meubelen te plaatsen en het naar je eigen smaak in te richten. Het chalet is half verdiept geplaatst, dat staat mooi en aan één traptrede heb je genoeg. De verkoopprijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, het afwerken van de onderzijde, mooie opstappen en een stelpost voor de tuin. Een tuinhuis is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je naar eigen wens (laten) plaatsen.


-----------------------------------------------------


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.


*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.


Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag