Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwe chalet te koop op Ardoercamping Ginsterveld, Zeeland

Prijs: € 99.500,--
Camping: Ginsterveld
Hond toegestaan: nee
Openingstijden: 22 maart t/m 3 november
Commerciële verhuur: 42 dagen toegestaan
Kavel: Z34
Merk-Type: Arcabo Kust M deluxe
Afmetingen: 10.00 x 3.70 meter
Oppervlakte kavel: 165 m2
Huurindicatie kavel: € 4.440,--  
Bouwjaar: 2024
Verwarming: Centrale  verwarming
Slaapkamer: 2
Inventaris: inclusief

Op familiecamping Ginsterveld in Burgh-Haamstede op kavel Z34 is deze leuke Arcabo Kust geplaatst. De kavel is zeker niet de grootste maar het nieuwe chalet, voorzien van alle luxe, past hier prima. 

De Kust M heeft een standaard indeling, wat de meeste ruimte oplevert in de woonkamer. Er is genoeg plaats voor een zithoek en een eetkamerset voor 4 personen. De keuken is zeer compleet met een combimagnetron, koelkast met vriesvak, een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. De twee slaapkamers, met ruime bedden en kastruimte zijn uitstekend en de badkamer met douche, wastafel en toilet ziet er ook prachtig uit. Als verwarming  is gekozen voor centrale verwarming, heerlijk comfortabel in het voor- en najaar. 

Jaarhuur & info
Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. De jaarhuur 2024 van deze kavel bedraagt € 4.440,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en een voorschot energie. Bijkomende kosten zijn een smartcard voor de televisie, internetabonnement en het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is 42 dagen per seizoen toegestaan, honden zijn niet welkom op de camping.

--------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag