Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw chalet in leuk laantje op Ardoercamping Ginsterveld, Zeeland

Prijs: € 105.000,--
Camping: familiecamping Ginsterveld
Kavel: R26
Hond toegestaan: nee 
Openingstijden: 22 maart t/m 3 november
Commerciële verhuur: 42 dagen toegestaan
Oppervlakte kavel: 142 m2
Huurindicatie kavel: € 4.825,--
Merk-Type: Arcabo Kust M
Afmetingen: 10.00 x 3.70 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: Centrale verwarming
Slaapkamer: 2

Nog voor de start van het seizoen is op dit leuke laantje van Ardoercamping Ginsterveld dit mooie crèmekleurige Arcabo chalet geplaatst! Let nog niet op de tuin, die wordt nog aangelegd. Deze gezellige familiecamping ligt midden in de natuur aan de rand van Burgh-Haamstede, dicht bij de vuurtoren en de mooie stranden en bossen. Met twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, een ruime living en een moderne badkamer is dit chalet prima geschikt voor 4 personen. De kavel ligt centraal op het park en goed op de zon. Hier kun je heerlijk genieten van je eigen plekje in Zeeland!

De foto's in chalet zijn genomen op de showroom van Zeeuwse Chalets, de buitenfoto's zijn na het plaatsen gemaakt.

Jaarhuur & info
Dit gedeelte van camping Ginsterveld is geopend van eind maart tot begin november. De jaarhuur 2024 van deze kavel bedraagt € 4.825,--, dat is inclusief de toeristenbelasting en een voorschot energie. Bijkomende kosten zijn een smartcard voor de televisie, internetabonnement en het verbruik van gas, water en elektra. Commerciële verhuur is 42 dagen per seizoen toegestaan, honden zijn niet welkom op de camping.

--------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag