Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €49.500,-- 
Camping: Siblu in de Bongerd 
Hond toegestaan: ja  
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JV13
Oppervlakte kavel: 170 m2
Huurindicatie kavel: € 9.339,--
Merk-Type: IRM Casita  
Afmetingen: 9.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2020
Verwarming: Elektrisch & airco
Slaapkamer: 3
Inventaris: volgens lijst 

Mooi chalet op het prachtige Walcheren te koop, Siblu In de Bongerd

Op deze fijne hoekkavel staat dit chalet met een gezellige indeling. Het chalet heeft 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet, de woonkamer is in het midden. Op het terras kan van ‘s morgens tot ‘s avonds heerlijk genoten worden van de zon. 

De camping ligt tussen de natuurgebieden De Manteling en Oranjezon en is slechts enkele minuten rijden van diverse stranden. Naast natuur en stranden is het eiland Walcheren ook erg leuk voor het hele gezin. Bezoek het waterpark Deltapark Neeltje Jans of historische plaatsen zoals de badplaats Domburg, de provinciehoofdstad Middelburg en de oude havenstad Vlissingen. Een heerlijke plek om vakanties en weekenden door te brengen!

-----------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag