Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig nieuw chalet te koop op camping de Strandloper, Zeeland

Prijs: € 282.500,--
Camping: Camping de Strandloper
Hond toegestaan: ja
Openingstijden: hele jaar
Kavel: K43
Oppervlakte kavel: 268 m2
Huurindicatie kavel: €6.807,--
Huur/koop: huurkavel
Merk-Type: Golfbreker
Afmetingen: 12.00 x 4.90 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2

Camping de Strandloper is gelegen aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer is de Brouwersdam de ideale plek voor watersport en ontspanning. Dit jaar wordt er een nieuw luxe chalet op de camping de Strandloper geplaatst. Het chalet wordt sleutelklaar opgeleverd, met tuinaanleg en een bijpassende berging met water en afvoer voor een wasmachine. 

Jaarhuur & Info
Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie).  De jaarhuur bedraagt  €6.807,--. Dit is inclusief digitale tv, milieukosten, internet, parkeerplaats en toeristenbelasting. De bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. De kavelgrootte is 268 m2. De hond is welkom en commerciële verhuur is toegestaan.

—------------------

* Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840 *

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels  aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag